Connect with us

Ποδόσφαιρο

«Μοιρασμένη» η παράδοση ανάμεσα σε Αμβούργο και Σάλκε. Το «πάνω» χέρι στην έδρα του όμως, το Αμβούργο!

Καλησπέρα κόσμε και καλό ΠΣΚ να έχουμε. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε το back to back στους αγώνες του Κόνφερενς και με ένα στα τρία, μιλάμε για κάτω του μέτριου ημέρα στοιχηματικά. Πάμε στα σημερινά τώρα, όπου η μέρα έχει ντέρμπι, τόσο στην Β΄ Γερμανίας όσο και στο Βέλγιο που κάνουν «πρεμιέρα» απόψε. Με τρείς επιλογές θα πάμε σήμερα για κέρδος, αφού υπάρχει και το πρωτάθλημα στην Δανία, που άρχισε την περασμένη εβδομάδα.

Βίμποργκ – Λίνγμπι

Με το «αριστερό» μπήκε στη νέα σεζόν η Βίμποργκ. Στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Νόρτζελάντ και αν και προηγήθηκε αρκετά νωρίς, στην συνέχεια κατέρρευσε, δέχθηκε τέσσερα γκολ και λίγα ήταν σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα. Και η Λίνγμπι όμως, δεν έκανε καλή αρχή.

Στην ήττα από την πρωταθλήτρια Κοπεγχάγη το πάλεψε, αλλά όπως ήταν απολύτως φυσιολογικό, έχασε 1-2. Πάντως θα μπορούσε να πάρει κάτι από τον αγώνα, αφού όταν μείωσε σε 1-2 είχε δυο-τρείς καλές στιγμές να ισοφαρίσει. Στα του σημείου μας τώρα. Αμφότερες οι ομάδες ξεκίνησαν με ήττα την χρονιά, αλλά αν μία ομάδα έδειξε πως θέλει δουλεία, αυτή  ήταν η Βίμποργκ που έβγαλε τεράστια προβλήματα στην άμυνα.

Σε αντίθεση, η Λίνγκμπι έδειξε καλά στοιχεία στο δυνατό «τεστ», με την Κοπεγχάγη. Οι αποδόσεις στο «σετ» σίγουρα δεν είναι σωστές, αφού δίνεται φαβορί η γηπεδούχος. Μιλάμε πάντα με αυτά που δείχνουν παιχνίδι με παιχνίδι οι ομάδες. Έτσι, το over 2,5 είναι μια πιο ασφαλής επιλογή για ποντάρισμα, από κάθε άλλο σημείο και θα πάμε σε αυτό.

Αμβούργο – Σάλκε

Με τον καλύτερο τρόπο κάνει «πρεμιέρα» η Β’ Γερμανίας. Αμβούργο εναντίον Σάλκε την πρώτη κιόλας αγωνιστική και έχουμε να κάνουμε με δύο «μεγάλα» ονόματα στην χώρα, όπου η θέση τους βάσει κόσμου και ιστορίας, σίγουρα δεν είναι για την συγκεκριμένη κατηγορία.

Τραγική πέρσι η Σάλκε, κυρίως στον πρώτο γύρο και δεν κατάφερε να μείνει στην κατηγορία. Αυτός ήταν και ο δεύτερος υποβιβασμός σε τρία χρόνια και το «πλήγμα» στο σύλλογο είναι τεράστιο. Το Αμβούργο τώρα, εδώ και έξι χρόνια φτάνει στην «πηγή» και νερό δεν πίνει. Ο τρόπος που έχασε την άνοδο μάλιστα πέρσι, ήταν βγαλμένος από σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Πάμε σε σημείο τώρα. Αμβούργο και Σάλκε έχουν βρεθεί αντιμέτωπες σε εκατό αναμετρήσεις κατά το παρελθόν και τα αποτελέσματα είναι εντελώς μοιρασμένα. 38-24-38. Στην έδρα του Αμβούργου πάντως, η παράδοση είναι με το μέρος του με 28-14-12. Πάμε στο 1Χ με αμφίσκορο εδώ λόγο παράδοσης και τίποτα άλλο. Για «πρεμιέρα» μιλάμε εξάλλου και είναι νωρίς για συμπεράσματα ακόμα.

Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Άντερλεχτ

Με ντέρμπι κάνει «πρεμιέρα» και το πρωτάθλημα στο Βέλγιο. Η ευχάριστη έκπληξη των τελευταίων ετών στην χώρα, Ουνιόν υποδέχεται την Άντερλεχτ. Μία Άντερλεχτ που πέρσι έκανε μια τραγική χρονιά, τερμάτισε εντέκατη και όπως είναι απολύτως φυσιολογικό, έμεινε και εκτός Ευρώπης.

Η Ουνιόν από την μεριά της, έχασε το πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική, σε ένα «θρίλερ» ανάμεσα σε αυτήν την Άνβερπ (πρωταθλήτρια) και την Μπριζ. Για να πάμε και στα του σημείου μας τώρα, δύσκολα να κοιτάξουμε σημείο.

Νέος προπονητής στους γηπεδούχους, έφυγαν σημαντικοί παίκτες (Μπονιφάς η μεγαλύτερη απώλεια), αλλά στο φιλικά που έχει δώσει μέχρι τώρα, έδειξε κάτι από πέρσι. Οι φιλοξενούμενοι τώρα, θα είναι πολύ δύσκολο να παρουσιαστούν όπως πέρσι, αλλά μιλάμε για το πρώτο ματς της χρονιάς και θα περιμένουμε ώστε να βγάλουμε συμπεράσματα. Και για την Ουνιόν ισχύει αυτό βέβαια. Over 2,5 η επιλογή μας εδώ και αναμένουμε…

Συνοπτικά προτείνω

20:00 Βίμποργκ – Λίνγμπι : Over 2,5 (1,80-1,90)

21:30 Αμβούργο – Σάλκε : 1X / G-G (2,20-2,30)

21:45 Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Άντερλεχτ : Over 2,5 (1,90-2,05)

 

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο