Connect with us

Παγκόσμιο Κύπελλο

Μουντιάλ 2022: Εκτός ο Καναδάς-Όλα ανοιχτά μετά την ισοπαλία στο Ισπανία-Γερμανία

Ο Καναδάς έκανε την έκπληξη και προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό με τον Ντέιβις, αλλά, αυτό μάλλον ξύπνησε απότομα τους Κροάτες και ήταν καταιγιστικοί στην συνέχεια του αγώνα.

Η Κροατία κέρδιζε γήπεδο συνέχεια και όταν ισοφάρισε στο 36΄με τον Κράμαριτς, από εκεί και μετά κέρδισε κατα κράτος των αγώνα.

Ο Λιβάγια λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στο 44’ έκανε το 2-1.

Στο 2ο μέρος, η Κροατία συνέχισε το επιθετικό της παιχνίδι και έβαλε ακόμα δυο γκολ. Στο 70’ ξανά ο Κράμαριτς έκανε το 3-1 και ο Μάγερ στο 94’ ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της ομάδας του.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Λιβάκοβιτς, Γιουράνοβιτς, Λόβρεν, Γκβάρντιολ, Σόσα, Μόντριτς (87΄ Πάσαλιτς), Μπρόζοβιτς, Κόβατσιτς (86΄ Μάγερ), Κράμαριτς (72΄ Βλάσιτς), Λιβάγια (60΄ Πέτκοβιτς), Πέρισιτς (86΄ Όρσιτς)

ΚΑΝΑΔΑΣ: Μπόριαν, Λαρέα (62΄ Χόιλετ), Τζόνστον, Βιτόρια, Μίλερ, Ντέιβις, Μπιουκάναν, Χάτσινσον (72΄ Αντεκούγκμπε), Εουστάκιο (46΄ Κονέ), Λάριν (46΄ Οσόριο), Ντέιβιντ (72΄ Καβαλίνι)

Στον τελευταίο αγώνα της ημέρας, Ισπανία και Γερμανία μας χάρισαν έναν όμορφο αγώνα, οι Ισπανοί άγγιξαν το γκολ μόλις στο 7ο λεπτό, οι Γερμνανοί στο 25’ επίσης έχασαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, οι Γερμανοί προηγήθηκαν με την κεφαλιά του Ρίντιγκερ, από το φάουλ του Γκνάμπρι, αλλά το γκολ δε μέτρησε μιας και ο κεντρικός αμυντικός της Γερμανίας ήταν οριακά σε θέση οφσάιντ.

Στο 2ο μέρος, η Γερμανία μπήκε πιο αποφασισμένη, αλλά, το σκορ άνοιξαν οι Ισπανοί στο 62΄ με το άψογο τελείωμα του Άλβαρο Μοράτα από ασίστ του Άλμπα. Η Γερμανία δεν υποχώρησε και συνέχισε να πιέζει έστω για τον βαθμό της ισοπαλίας, στο 83΄ ο Φίλκρουγκ,  με το γκολ που πέτυχε κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι της πρόκρισης και όλα θα παιχτούν την τελευταία αγωνιστική.

Η Ισπανία παίζει με την Ιαπωνία και η Γερμανία με την Κόστα Ρίκα.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Σιμόν, Άλμπα (82΄ Μπαλντέ), Λαπόρτ, Ρόδρι, Καρβαχάλ, Μπουσκέτς, Γκάβι (66΄ Νίκο Γουίλιαμς), Πέδρι, Όλμο, Τόρες (54΄ Μοράτα), Ασένσιο (66΄ Κόκε)

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Κέρερ (70΄ Κλόστερμαν), Ρίντιγκερ, Ζίλε, Ράουμ (87΄ Σλότερμπερκ), Κίμιχ, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι (85΄ Χόφμαν), Μίλερ (70΄ Φίλκρουγκ), Γκιντογκάν (70΄ Σανέ), Μουσιάλα

Advertisement

Must See

More in Παγκόσμιο Κύπελλο