Connect with us

Παγκόσμιο Κύπελλο

Μουντιαλ 2022: Γκολ και θέαμα και στους δυο αγώνες

Οι δυο σημερινοί πρώτοι αγώνες είχαν γκολ και θέαμα, με συνολικά 11 γκολ, Καμερούν – Σερβία 3-3 και Νότιος Κορέα – έκανα 2-3!

Ο πρώτος αγώνας της ημέρας, ήταν ένας απολαυστικός και γεμάτος επιθέσεις σε ένα όμορφο και ανοιχτό ποδόσφαιρο και από τις δυο ομάδες.

Οι Σέρβοι και οι Καμερουνέζοι, μας χάρισαν έναν αγώνα με τα συναισθήματα να αλλάζουν συνέχεια.

Το Καμερούν μπορεί να προηγήθηκε, αλλά, οι Σέρβοι με μια μεγάλη αντεπίθεση προηγήθηκαν με 3-1, όμως τα λιοντάρια του Καμερούν κατάφεραν και ισοφάρισαν χαρίζοντας μας, ένα θέαμα βγαλμένο από Ρωμαϊκή αρένα.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτο και με τις δυο ομάδες να έχουν επιθετικά σχήματα και να θέλουν να παίξουν ανοιχτά.

Μέσα στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα και οι δυο ομάδες είχαν απειλήσει τις αντίπαλες εστίες. Ο Καστελέτο στο 29ο λεπτό έκανε το 1-0 για το Καμερούν, οι Σέρβοι συνέχιζαν να απειλούν και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έκανα το 2-1 με τους Πάβλοβιτς (45`+1`) και Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (45`+3`).

Στο δεύτερο μέρος, οι Σέρβοι μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν την νίκη και αυτό φάνηκε ότι θα ερχόταν όταν ο Μίτροβιτς στο 53’ έκανε το 3-1.

Ωστόσο, οι Καμερουνέζοι, αντέδρασαν και μείωσαν στο 64` με τον Αμπουμπακάρ που είχε μπει ως αλλαγή στον αγώνα. Ο ίδιος παίχτης έδωσε και την πάσα στον Τσούπο Μοτίνγκ, δυο λεπτά αργότερα και έκανε το 3-3!

Στο 76ο λεπτό, ο Μίτροβιτς απέτυχε να σκοράρει στο τετ-α-τετ με τον Επασί ν’ απομακρύνει την μπάλα και ο ίδιος στο 89’ σούταρε, αλλά, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. 

Δείτε τα highlights του αγώνα μέσα από την επίσημη σελίδα της FIFA.

ΚΑΜΕΡΟΥΝ (Ριγκομπέρ Σονγκ): Επασί, Φαϊ, Καστελέτο, Ενκουλού, Τολό, Ανγκισά (81` Γκουέ), Κούντε (67` Οντούα), Ονγκλά (55` Αμπουμπακάρ), Μπεμό (81` Εν Κουντού), Εκαμπί (67` Μπασογκόγκ), Τσούπο-Μοτίνγκ.
ΣΕΡΒΙΑ (Ντράγκαν Στόϊκοβιτς): Βάνια Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μιλένκοβιτς, Βελίκοβιτς (78` Μπάμπιτς), Πάβλοβιτς (56` Στεφάν Μίτροβιτς), Ζίβκοβιτς (78` Ράντονιτς), Μαξίμοβιτς, Λούκιτς, Κόστιτς (92` Τζούριτσιτς), Τάντιτς, Σεργκέϊ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (79` Γκρούγιτς), Αλεξάνταρ Μίτροβιτς.

Θρίλερ για γερά νεύρα ήταν ο αγώνας μεταξύ Νότιο Κορέα και Γκάνα, 

Το ματς ξεκίνησε με τους Κορεάτες να έχουν τον έλεγχο, αλλά, να μην μπορούν να σκοράρουν, οι Γκανέζος τιμώρησαν την αστοχία αυτή με δυο γκολ από τους Σαλίσου στο 24΄) και Κούντους στο 34΄.

Στο 2ο μέρος, οι Νοτιοκορεάτες προσπάθησαν να γίνουν ποιο συγκεντρωμένοι στις τελικές τους προσπάθειες και το κατάφερε μέσα σε 3 λεπτά με τον Γκουέ-σουνγκ Τσο στο 58΄ και στο 61’!

Οι Γκανέζοι, παρά το σοκ τις ισοφάρισεις, στο 68’ και όταν ο Ινιάκι Γουίλιαμς δεν βρήκε την μπάλα από τον Μενσά, αλλά, πήγε στον Κούντους και αυτός με σουτ νίκησε τον Νοτιοκορεάτη τερματοφύλακα.

Οι Νοτιοκορεάτες προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, αλλά, ο Γκανέζος τερματοφύλακας είπε όχι στις επιθέσεις τους.

Το 3-2 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε τα highlights του αγώνα μέσα από την επίσημη σελίδα της FIFA.

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ (Πάουλο Μπέντο): Σέουνγκ-γκιου Κιμ, Μουν-χουάν Κιμ, Μιν-τζάε Κιμ (90+2΄ Κιουν-γκουόν Κουόν), Γιουνγκ-γκουόν Κιμ, Τζιν-σου Κιμ, Γου-γιουνγκ Τζουνγκ (78΄ Ουί-τζο Χουάνγκ), Ιν-μπέομ Χουάνγκ, Χέουνγκ-μιν Σον, Γου-γέονγκ Τζέονγκ (46΄ Σανγκ-χο Να), Τσανγκ-χουν Κουόν (57΄ Κανγκ-ιν Λι), Γκουέ-σουνγκ Τσο
ΓΚΑΝΑ (Οτο Αντο): Ζίγκι, Λαμπτέι (78΄ Οντόι), Αμαρτέι, Σαλίσου, Μενσά (88΄ Ραχμάν), Παρτέι, Αμπντούλ Σαμέντ, Κούντους (83΄ Τζίκου), Α. Αγιού (78΄ Κιερέ), Γουίλιαμς, Τζ. Αγιού (78΄ Σουλεμανά)

Advertisement

Must See

More in Παγκόσμιο Κύπελλο