Connect with us

Ποδόσφαιρο

Οι ποδοσφαιριστές του Survivor All Star

Το φετινό Survivor All Star, έχει και 3 ποδοσφαιριστές, αυτή είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο Nίκος Μπάρτζης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ο νικητής του Survivor 2021, Σάκης Κατσούλης, έχει μια αρκετά καλή πορεία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ο 32χρονος πρώην γκολκίπερ, είναι 1 φορά διεθνής με την U21 της χώρας μας και εκίνησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό Λιοσίων και ακολούθησαν Αήττητος Σπάτων, Παναιγιάλειος, Απόλλων Σμύρνης, Καλλιθέα, Ολυμπιακός Βόλου, Αιγάλεω, Ασπρόπυργος Εθνικός Πειραιώς και Προοδευτική.

O Nίκος Μπάρτζης συμμετείχε στο Survivor 2021, εκτός από την επαγγελματική του δουλειά με τα τις αγροτικές εργασίες έχει υπάρξει και ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής στην ομάδα του Άρη Βοχαϊκού.

Τέλος, η Ασημίνα Χατζηανδρέου που συμμετείχε και αυτή Survivor 2021, αγωνίζεται στον Οδυσσέα Μοσχάτου όπου και ανανέωσε το καλοκαίρι που μας πέρασε, την συνεργασία της με την ομάδα. Η ίδια μάλιστα είχε δήλωση:

“Τι να πρωτοπώ γι’ αυτή την ομάδα;Χαίρομαι που θα είμαι ξανά με αυτή την υπέροχη παρέα,με αυτή την υπέροχη οικογένεια που με αγκάλιασε από τη πρώτη στιγμή, μου έδειξε εμπιστοσύνη και με βοήθησε να ενταχθώ πολύ γρήγορα. Εύχομαι φέτος να βοηθήσω όσο μπορώ από την πλευρά μου να  καταφέρουμε να φτάσουμε τους στόχους μας,να κάνουμε το αδύνατο,δυνατό. Τα καλύτερα έρχονται”!

Ο Οδυσσέας Μοσχάτου είναι μια νέα ομάδα που ιδρύθηκε το 1986 με την ονομασία Οδυσσέας Γλυφάδας ΑΕ και έδρα τη Γλυφάδα και το Σεπτέμβριο του 2021 άλλαξε έδρα το Μοσχάτο και ονομασία Οδυσσέας Μοσχάτου.

Τέλος, πριν την ενασχόληση της με το ποδόσφαιρο ήταν πρωταθλήτρια στίβου στα 200 μέτρα.

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο