Connect with us

Ερασιτεχνικά

Οι Ύλτεξ Λύκοι κέρδισαν το πρωτάθλημα της Γ΄Ερασιτεχνικής του 3ου Ομίλου της ΕΠΣΜ

Η αναγεννημένη ομάδα Ύλτεξ Λύκοι, κέρδισαν το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Η ομάδα που αναγεννήθηκε το 2022 από το μεράκι νεαρών παραγόντων που έχουν το μεράκι και θέλουν να επαναφέρουν τις παλιές και ένδοξες εποχές να επαναληφθούν στο άμεσο μέλλον, επικράτησαν με σκορ 6-1 ΑΕΝ Αστραπής στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι τους.

Η ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει:

«Μετά την επικράτηση με 6-1 στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας και είναι και μαθηματικά πρωταθλήτρια του 3ου Ομίλου της Γ΄Ερασιτεχνικής.

Σκόρερ της ομάδας μας ήταν οι Γρίβας (15′, 51′), Σιβάκης (19′, 54′), Κονδύλης (83′) και Τσακαλίδης Λ. με τους τελευταίους δύο να σκοράρουν τα «παρθενικά» τους γκολ με τη φανέλα της ομάδας μας.

Το μεγάλο «ευχαριστώ» πηγαίνει προς τον κόσμο της ομάδας o οποίος έδωσε το μεγαλύτερο «παρών» στο παιχνίδι-γιορτή που έλαβε χώρα την Κυριακή 7 Απριλίου στο Γήπεδο της Μίκρας.

Ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ πηγαίνει στους υποστηρικτές και χορηγούς της ομάδας, ADAM IKE, Κούρτης Ανακαινίσεις, ProGreece Group, DOMOS, MegaWatt, για τη διαρκή υποστήριξή τους στην προσπάθεια της ομάδας μας που είχε στόχο την κορυφή του Ομίλου της, έναν στόχο που έφερε εις πέρας.

Η ομάδα μας όμως δίνει ένα ακόμη παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, απέναντι στον Ήφαιστο Θέρμης, με στόχο την 10η συνεχόμενη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια και το 9/9 στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.»

Advertisement

Must See

More in Ερασιτεχνικά