Αρθρογραφία

Οι 6 ομάδες των play offs της Super League και το Twitter Blue του Elon Musk

Published on

Η γνωστή πλατφόρμα Twitter, μετά και την εξαγορά από τον Elon Musk τον Οκτώβριο του 2022, ο δισεκατομμυριούχος έχει κάνει αρκετές αλλαγές από τότε που απέκτησε την γνωστή πλατφόρμα, για αρχή οι πρώτες αλλαγές που έκανε ήταν αισθητικές, αλλά και ενημερώσεις περιλαμβάνουν που την προσθήκη περισσότερων συμβόλων και μετρήσεων που εμφανίζονται με τα tweets.

Όμως μια αλλαγή που έφερε αρκετή συζήτηση ήταν η χρέωση του Twitter Blue, ενως σηματος που ξεχωριζε τους πιστοποιημενους λογαριασμούς από τους “απλούς”, δηλαδή, αν μια αθλητικη ομάδα, ένας celebrity, κάποιος καλλιτέχνης, πολιτικοί κλπ κλπ έχοντας δίπλα στο όνομα του το Blue Tick ήξερες ότι ο λογαριασμός ήταν αυθεντικός και όχι ψεύτικος.

Ο Musk από την ημέρα που απέκτησε το Twitter, αποφάσισε να κάνει αυτήν την επιλογή επί πληρωμή προσθέτοντας με μερικές δυνατότητες για να την κάνει ποιο ελκυστική στο κοινό.

Για αρχή, οι χρήστες iOS θα πληρώσουν ακριβότερα τη συνδρομή, όπως ενημέρωσε η πλατφόρμα, οι πιστοποιημένοι συνδρομητές θα μπορούν να επεξεργάζονται αναρτήσεις τους, να ανεβάζουν βίντεο με ποιότητα 1080p, φακέλους βιβλιοδεικτών, reader mode και μερικές ακόμη επιλογές και όλα αυτα στην τιμη των 11€ το μηνα για iOS (ή 9,92€ για Υ/Π το έτος) ή 114,99€ το έτος (ή 104,16 για Υ/Π το έτος).

Πριν από την εξαγορά από τον Elon Musk, όλες οι μεγάλες ομάδες της Super League είχαν το Blue Tick δίπλα στο όνομα τους. Μετά από την εξαγορα αρκετοό λογαριασμοι αρνήθηκαν να πληρώσουν αυτήν την συνδρομή, αλλα, από την Πέμπτη 20/04, λογαριασμοί υψηλού προφίλ φάνηκε να έχουν χάσει το Blue Tick. Μάλιστα, όσοι ξεπερασουν τους 1 εκατομμυριο ακόλουθους, ο ίδιος ο δισεκατομμυριούχος έχει δηλώση ότι θα προστίθεται αυτόματα το Blue Tick.

Τι γίνει γίνετε όμως με τις 6 ομάδες της Super League? Για αρχή, πρωταθλητής στους… ακόλουθους είναι ο Ολυμπιακός με 191 χιλιάδες και με τον ΠΑΟΚ να ακολουθεί στην δεύτερη θέση με σχεδόν 86 χιλιάδες (85,9 χιλ.), ο Παναθηναϊκός ακολουθεί με 65 χιλιάδες, η ΑΕΚ με 54,7 χιλ. και στις 2 τελευταίες θέσεις είναι ο Άρης με 14 χιλιάδες και ο ΝΠΣ Βόλος με μόλις 966 ακόλουθους, με τον λογαριασμό να έχει να κάνει ανάρτηση από της 19 Σεπτεμβρίου 2022! Μάλλον στην ομάδα της Μαγνησίας δεν τους τράβηξε το μπλε πουλί!

Το αξιοσημείωτο και στους έξι είναι ότι μόνο ο ΠΑΟΚ έχει Blue Tick! Ούτε ο Ολυμπιακος, ούτε ο Παναθηναικος και ούτε και η ΑΕΚ! Μάλλον φάνηκε ακριβή η συνδρομή στους μεγάλους του κέντρου!

Η τελευταία ανάρτηση του ΝΠΣ Βόλου. Πηγή: ΝΠΣ Βόλος

Popular Posts

Copyright © 2023 Skygoal