Τεχνολογία

Οι Meta, Microsoft, X και Match συνεργάζονται στη μάχη της Epic Games ενάντια στην Apple

Published on

Οι X, Meta, Microsoft και Match Group έχουν ρίξει το βάρος τους στη νομική μάχη της εταιρείας Epic Games του κατασκευαστή «Fortnite» κατά της Apple για τις πρακτικές της στο App Store.

Σε μια κατάθεση στο δικαστήριο την Τετάρτη 20 Μαρτίου, οι εταιρείες τεχνολογίας κατηγόρησαν την Apple ότι δεν συμμορφώθηκε με μια προηγούμενη εντολή που της απαιτούσε να επιτρέπει στους προγραμματιστές να επικοινωνούν εναλλακτικές επιλογές πληρωμής στους χρήστες iOS.

Υποστηρίζουν ότι οι νέοι κανόνες της Apple και το τέλος 27% σε τέτοιες επικοινωνίες καθιστούν ουσιαστικά άχρηστους τους δικαστικούς συνδέσμους.

Οι εταιρείες υποστηρίζουν τους περιορισμούς της Apple σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι προγραμματιστές μπορούν να ενημερώνουν τους χρήστες για επιλογές αγορών πέρα ​​από το σύστημα πληρωμών εντός εφαρμογής της «δημιουργώντας σημαντικά εμπόδια στον ανταγωνισμό και διογκώνουν τεχνητά τις τιμές».

«Η συμπεριφορά της Apple για όλους τους πρακτικούς σκοπούς εδραιώνει τους κανόνες κατά της διεύθυνσης που το δικαστήριο έκρινε παράνομους, υποστηρίζοντας τις «υπερβολικές» προμήθειες της Apple και βλάπτοντας τους καταναλωτές και τους προγραμματιστές», ανέφερε η κατάθεση.

Με πληροφορίες από X News Daily και yahoo.com

Popular Posts

Copyright © 2023 Skygoal