Connect with us

Europa League

Ολυμπιακός ολοταχώς στους ομίλους

Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν εύκολα την Τσουκαρίνσκι με 3-1 και χωρίς να αφήσουν περιθώρια αμφισβήτησης και…σχεδόν προκρίθηκαν.

Δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο από τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο 3′ και στο 40′, με τον εξαιρετικό Κώστα Φορτούνη να προσθέτει άλλο ένα στο 15ο λεπτό, ήταν χαρακτηριστικά της υπεροχής του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ουσιαστικά ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, οι ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να έχουν πετύχει και 4ο τέρμα, παρά το σχετικά συντηρητικό τους παιχνίδι. Μία ολιγωρία στις καθυστερήσεις του αγώνα επέτρεψε στον Μιλαντίνοβιτς να μειώσει σε 3-1 αλλά ξεκάθαρα ο Ολυμπιακός είναι πάρα πολύ κοντά στην πρόκριση στους ομίλους.

Ολυμπιακός (Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Κίνι, Φρέιρε, Ρέτσος (70′ Πορόζο), Βρουσάι, Ιμπόρα, Μ. Καμαρά (59′ Χέσε), Φορτούνης, Μπιέλ (83′ Αλεξανδρόπουλος), Μασούρας (59′ Σκάρπα), Ελ Κααμπί (70′ Ελ Αραμπί).
Τσουκαρίτσκι (Μάτιτς): Σαμούροβιτς, Σούμποτιτς, Ντρέζγκιτς, Στεβάνοβιτς, Τόσιτς, Κόβατς (46′ Ντότσιτς), Σισικό, Στάνκοβιτς (69′ Μιλαντίνοβιτς), Ρόγκαν (46′ Νίκτσεβιτς), Ιβάνοβιτς (86′ Γκόμες), Εντιαγέ (46′ Γιάνκοβιτς).

Advertisement

Must See

More in Europa League