Connect with us

Ποδόσφαιρο

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των Γυναικών

Χθες, Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο δημοτικό γήπεδο Μοσχάτου, έγινε ο φιλικός αγώνας με τον Οδυσσέα Μοσχατου και την ΑΕΚ (και οι δυο ομάδες αγωνίζονται στην Πρώτη κατηγορία του γυναικείου πρωταθλήματος) λόγος της Παγκόσμιας Ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των Γυναικών. Το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία, αλλά, το μήνυμα που περνάει.


Το μήνυμα του Δημάρχου, Ανδρέα Ευθυμίου:

«Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των Γυναικών, διοργανώσαμε φιλικό αγώνα μεταξύ των γυναικείων ομάδων ποδοσφαίρου του Οδυσσέα Μοσχάτου και της ΑΕΚ στο δημοτικό γήπεδο Μοσχάτου.

Δεν κλείνουμε τα μάτια μας απέναντι σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα όπως αυτό της βίας κατά των γυναικών.  Ενημερωνόμαστε, στηρίζουμε, προστατεύουμε τους ανθρώπους που έρχονται αντιμέτωποι με τη βία.

Θέλω να ευχαριστήσω τις γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου, τις διοικήσεις τους και όσους παρακολούθησαν τον φιλικό αγώνα που διοργανώσαμε, θέλοντας να περάσουμε το μήνυμα κατά της έμφυλης βίας.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν η Δημοτική Σύμβουλος Κα Άννα Κρεμμύδα και η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας για το έργο τους στην προστασία των δικαιωμάτων ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων.»

 

Φωτογραφίες από τον Δήμαρχο του Μοσχάτου – Ταύρου κ. Ανδρέα Ευθυμίου

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο