Connect with us

Ποδόσφαιρο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει τη χαμηλότερη βαθμολογία της FIFA εδώ και 12 χρόνια μετά τη μεταγραφή του στη Al-Nassr

Η τελευταία βαθμολογία του Κριστιάνο Ρονάλντο στη FIFA έχει κάνει τεράστια βουτιά μετά και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Al-Nassr, ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Μετά από χρόνια κυριαρχίας στην κορυφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έλυσε αμοιβαία το συμβολαίου του στο δεύτερο του πέρασμα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όμως, από την ημέρα που υπέγραψε στην Σαουδοαραβική ομάδα, η βαθμολογία του στο δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι, FIFA 23, έπεσε αρκετά.

Όταν το παιχνίδι ξεκίνησε τον Οκτώβριο, ο Ρονάλντο είχε βαθμολογία 90, που είναι μεταξύ των δέκα κορυφαίων παικτών στον κόσμο. Ωστόσο, η βαθμολογία του είναι τώρα μόλις 88. Τρεις μονάδες κάτω από την ίδια περίοδο πέρυσι. Το σκορ του 37χρονου στην ντρίμπλα πήγε από το 84 στο 81, ενώ η βαθμολογία αντοχής του έπεσε από το 74 στο 70.

Αυτή είναι η πρώτη φορά μετά το FIFA 11 που η συνολική βαθμολογία του Ρονάλντο έχει πέσει κάτω από το 90.

Τα στατιστικά του Ρονάλντο θα αλλάξουν μόνο στη λειτουργία καριέρας της FIFA και οι κάρτες FIFA Ultimate Team (FUT) δεν θα επηρεαστούν.

Πηγή: Alamy

Ο Ρονάλντο ακόμη δεν έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της Al-Nassr, οπότε περιμένουμε να δούμε και στην πράξη τι μπορεί να προσφέρει στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Με πληροφορίες από το Sport Bible

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο