Connect with us

Ποδόσφαιρο

Ο Μέσι δέχθηκε πρόταση-ρεκόρ από την Αλ-Χιλάλ

To Foot Mercato αναφέρει σε δημοσιευμα του, ότι το περιβάλλον του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν, Λιονέλ Μέσι, συμφώνησε σε μια πρόταση-ρεκόρ με την Αλ-Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας.

Το Γαλλικό πρακτορείο AFP, ανέφερε νωρίτερα τον Μάιο ότι ο Μέσι είχε μια προφορική συμφωνία για να ενταχθεί σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, αν και το περιβάλλον του παίκτη αρνήθηκε την ύπαρξη οποιασδήποτε τέτοιας συμφωνίας. Ωστόσο, to Foot Mercato αναφέρει ότι υπάρχει τώρα μια νέα συμφωνία.

Σύμφωνα με το γαλλικό δημοσίευμα, αυτή τη στιγμή είναι πιθανό ο Μέσι να πάει στην Αλ-Χιλάλ με τη λήξη του συμβολαίου του με την PSG στο τέλος της σεζόν. Ενώ ο παίκτης εξακολουθεί να επιθυμεί μια επιστροφή στη Μπαρτσελόνα, ο Μέσι είναι πλέον πιο δεκτικός στην ιδέα να ενταχθεί στην κορυφαία κατηγορία της Σαουδικής Αραβίας, δεδομένης της αβεβαιότητας γύρω από τα οικονομικά του καταλανικού συλλόγου.

Εάν ο Μέσι δεχθεί να αγωνιστεί με την φανέλα της Αλ-Χιλάλ, θα βάζει στο ταμείο του 1,2 δισ. ευρώ κατά τη διάρκεια μιας διετούς συμφωνίας. Αυτό είναι το υπερδιπλάσιο από αυτό που κερδίζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην μεγάλη αντίπαλο της Αλ-Χιλάλ, την Αλ-Νασρ. Μάλιστα, το Foot Mercato έγραψε ότι ο Χόρχε Μέσι, πατέρας του Λιονέλ έχει ήδη πει «ναι» στη συμφωνία που πρότεινε η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο