Connect with us

Super League

Ο Joan Laporta, επισκέφτηκε την “OPAP Arena-Αγία Σοφία”

Λίγο πριν ανοίξει τις πόρτες της, η “Αγία Σοφία”, υποδέχθηκε τον πρόεδρο της Barcelona FC κο. Joan Laporta. Την Πέμπτη 22/09, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του γηπέδου από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΚ κο. Μελισσανίδη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

“Λίγο πριν η OPAP ARENA ανοίξει τις πύλες της για να υποδεχθεί τις χιλιάδες των φίλων της ΑΕΚ στα επίσημα εγκαίνια στις 30 Σεπτεμβρίου, σήμερα (22/9), είχε την τιμή να υποδεχθεί τον πρόεδρο της FC Barcelona, κ. Joan Laporta. 

O κ. Laporta βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα στην Αθήνα, φιλοξενούμενος του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο κορυφαίος παράγοντας του μεγάλου συλλόγου της Καταλονίας, το προσεχές Σαββατοκύριακο θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και τις ελληνικές θάλασσες φιλοξενούμενος στο σκάφος του κ. Μελισσανίδη. 

Ο πρόεδρος της FC Barcelona, είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στις νέες σύγχρονες γηπεδικές εγκαταστάσεις της ΑΕΚ και δεν έκρυψε πως εντυπωσιάστηκε απ’ όσα είδε. Μάλιστα μας έκανε την τιμή να παραχωρήσει αποκλειστική συνέντευξη στο aekfc.gr, μετά την ολοκλήρωση της ξενάγησης του κι ευρισκόμενος μαζί με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, στην σουίτα του κ. Μελισσανίδη στην OPAP ARENA.”

Φωτογραφίες από την ΠΑΕ ΑΕΚ

Advertisement

Must See

More in Super League