Connect with us

Champions League

Παναθηναϊκός: Ισοπαλία 2-2 και στον επόμενο γύρο του Champions League

Ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 2-2 με τους μαχητικούς Ουκρανούς στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και πέρασε στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Εκεί θα βρει την Μαρσέιγ.

Οι «Πράσινοι» ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα και είχαν την πρώτη καλή φάση στο 11ο λεπτό με τον Βιλένα που μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στο 15’ ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ Αντράζ Σπόραρ, όμως στο 23’ η Ντνίπρο έφερε το ματς στα ίσα με τον Αρτέμ Ντόβμπικ. Το γκολ τις ισοφάρισες της έδωσε φτερά και στο 33’ έχασε πολύ καλή φάση να προηγηθεί και εις διπλούν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν η Ντνίπρο που μπήκε καλύτερα και στο 54’ πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Σάραπι. Ο Παναθηναϊκός άρχισε να συνέρχεται μετά το 65’ και στο 70’ έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης ξανά με τον Σπόραρ. Το τελικό 2-2 ήταν και το σκορ του αγώνα.

Οι «Πράσινοι» πρέπει να είναι αρκετά βελτιωμένοι απέναντι στους Γάλλους αν θέλουν να έχουν ελπίδες για πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Βιλένα (65’ Τσόκαϊ), Παλάσιος (46’ Μαντσίνι), Τζούριτσιτς (79’ Κλεϊνχέισλερ), Μπερνάρ (90’ Βέρμπιτς), Σπόραρ (79’ Ιωαννίδης).
ΝΤΝΙΠΡΟ (Ολεκσάντρ Κούτσερ): Βόλινετς (36’ λ.τρ. Κιναρέικιν), Πάσιτς, Άνταμιουκ, Σάραπι (57’ λ.τρ. Σβάτοκ), Καπλιένκο (69’ Τάντσιουκ), Μπαμπένκο, Μπλάνκο, Μιροσνιτσένκο, Πιχάλιονοκ (69’ Κοχούτ), Ρουμπσίνσκι (69’ Χουτσούλιακ), Ντόβμπικ.

Advertisement

Must See

More in Champions League