Connect with us

Super League

Παναθηναϊκός: Νίκησε και είναι πάλι πρώτος

Στην κορυφή της Super League, επέστρεψε ο Παναθηναϊκός μετά και την σημερινή νίκη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με 2-0 επί του Παναιτωλικού.
Οι Ντάνιελ Μαντσίνι (62’) και Σεμπαστιάν Παλάσιος (85’), χόρεψαν… τανγκό την άμυνα των φιλοξενούμενων και έδωσαν τους πολύτιμους 3 βαθμούς. Πλέον, περιμένουν τον εξ αναβολής αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και την τελευταία αγωνιστική που θα κλειδώσουν οι βαθμοί για τα play off.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο ματς με διάθεση να βάλει ένα γρήγορο γκολ και να καθαρίσουν τον αγώνα από νωρίς, η καλά οργανωμένη άμυνα του Παναιτωλικού, δυσκόλεψε τους επιθετικούς των γηπεδούχων και ειδικά στο πρώτο μέρος που ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να βάλει κάποιο γκολ. Η καλύτερη φάση για τους γηπεδούχους ήταν με τον Σπόραρ, όταν έκλεψε την μπάλα, πέρασε τον γκολκίπερ και πλάσαρε στην κενή εστία, αλλά ο Μλάντεν έκοψε με τάκλιν πάνω στη γραμμή.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά δυνατά και έκλεισαν τους αντιπάλους τους στην εστία τους, οι πίεση που άσκησαν δικαιώθηκε με τον Μαντσίνι στο 62′ όταν το σουτ του Παλάσιος απέκρουσε ο Γκρατερόλ κι ο Κουρμπέλης που πήρε το «ριμπάουντ» με περίσσια ψυχραιμία, «έσπασε» την μπάλα προς τον Μαντσίνι που έκανε το 1-0. Το δεύτερο γκολ ήρθε ξανά μετά από απόκρουση του Γκρατερόλ όταν έπιασε την κεφάλια του Ιωαννίδη με τον Παλάσιος από κοντά να κάνει το 2-0.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (87’ Πούχατς), Ρουμπέν, Κουρμπέλης (86’ Τσόκαϊ), Παλάσιος, Τσέριν, Μαντσίνι (71’ Κλεϊνχέισλερ), Σπόραρ (77’ Ιωαννίδης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Γκρατερόλ, Αποστολάκης, Μαλής, Λάρσον, Χατζηθεοδωρίδης (86’ Χουχούμης), Μλάντεν, Μάρτενσον (86’ Νοσιρού), Σενγκέλια, Χουάνπι (72’ Μόρσεϊ), Ντουάρτε (72’ Μπουζούκης), Καρέλης (72’ Ζοάο Πέντρο).

Advertisement

Must See

More in Super League