Connect with us

Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Παρουσία Αλαφούζου η τελευταία προπόνηση

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα (20/2) την προετοιμασία του για την σημερινή ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης». 

Στην τελευταία προπόνηση πριν το μεγάλο ντέρμπι έδωσε και ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος είχε ένα σύντομο τετ-α-τετ με τον Φατίχ Τερίμ, ευχήθηκε καλή επιτυχία σ’ όλους και ήθελε με την παρουσία του να στείλει ένα μήνυμα ακόμη μεγαλύτερης συσπείρωσης πριν από ένα απ’ τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Τούρκος προπονητής δεν ανακοίνωσε την αποστολή γιατί περιμένει την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ στην έφεση που κατέθεσαν οι «πράσινοι» για να μειωθεί σε μία αγωνιστική η τιμωρία του Τάσου Μπακασέτα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν ραντεβού σήμερα το πρωί σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, εκεί ο προπονητής θα ανακοίνωση την αποστολή του αγώνα για με τον ΠΑΟΚ.

Δεν υπολογίζονται οι Ρουμπέν (τιμωρημένος – τρεις κίτρινες) και τους «λαβωμένους» Χουάνκαρ, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο