Connect with us

Europa Conference League

ΠΑΟΚΑΡΑ με ανατροπή

Πολύ σημαντική νίκη με 3-2 στην έδρα της Ελσίνκι πέτυχε ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των ομίλων του Conference League.

Ο ασπρόμαυροι ξεκίνησαν το ματς έχοντας την κατοχή, χωρίς όμως να μπορούν να την μετουσιώσουν σε ευκαιρίες, με τους Φιλανδούς να περιμένουν στην άμυνα τους υπομονετικά. Στην πρώτη φάση που απειλήθηκε η εστία του Κοτάρσκι η Ελσίνκι άνοιξε το σκορ, χάρη στην κεφαλιά του Μπαντέ, από εκτέλεση κόρνερ του Λίνγκμαν.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου αφυπνίστηκαν και μπήκαν αφηνιασμένοι στο δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 47ο λεπτό όταν το σουτ του Ντεσπόντοφ κόπηκε και στο επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Εκόνγκ χτύπησε στο δοκάρι. Στο 49΄η κεφαλιά του Σβαμπ διώχθηκε σε κόρνερ από τον Οστ και λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Ραντούλοβιτς μέσα από την περιοχή. Στο 55′ ‘ηρθε η ισοφάριση από πλευράς ΠΑΟΚ με την κεφαλιά του Κουλιεράκη ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ντεσπόντοφ και στο 81ο λεπτό ο Βούλγαρος άσσος έδωσε προβάδισμα στον δικέφαλο του Βορρά. Οι φιλοξενούμενοι διεύρυναν το προβάδισμα τους στο 90’+4’ με το γκολ του Τόμας από ασσίστ του Τάισον, με τους Φιλανδούς να μειώνουν στο τελικό 3-2, δύο λεπτά αργότερα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ραντούλοβιτς.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Ελσίνκι(Κορκεκουνας): Μάενπα (Οστ 13’), Τοΐβιο, Ντα Γκράσα, Ραϊτάλα, Σοΐρι , Κανελλόπουλος (Πάανεν 76’), Λίνγκμαν, Χαμαλάινεν (Ατόμ 62’), Χετεμάι (Τανάκα 62’), Μπαντέ (Κέσκινεν 62’), Ραντούλοβιτς.

ΠΑΟΚ(Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (Οζντόεφ 67’), Σβαμπ , Α. Ζίβκοβιτς (Τάισον 67’), Ντεσπόντοφ (Βιεϊρίνια 85’), Μουργκ (Κωνσταντέλιας 75’), Σαμάτα (Μπράντον 75’).

Advertisement

Must See

More in Europa Conference League