Connect with us

Πολιτισμός

Παρουσίαση του βιβλίου «Έτσι αγαπούν οι ποιητές» στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας

Η εκδοτική Εκδοτική Belle Epoque, παραμονές Χριστουγέννων θα παρουσιάσει το βιβλίο του Άγγελου Σκλαβουνάκη «Έτσι αγαπούν οι ποιητές», στο καφέ της Λεωφόρου (θύρα 7Α, στην είσοδο του κλειστού «Παύλος Γιαννακόπουλος»). Η ανακοίνωση της εκδοτικής:

Πράσινα κάλαντα στη Λεωφόρο! Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 19:00, θα έρθω στο κλουβί, να το φωνάξω ν’ ακουστεί: Έτσι αγαπούν οι ποιητές!

Η Εκδοτική Belle Epoque και ο συγγραφέας Άγγελος Σκλαβουνάκης σάς περιμένουν στο καφέ της Λεωφόρου (θύρα 7Α, στην είσοδο του κλειστού «Παύλος Γιαννακόπουλος»), για να θυμηθούμε όλοι μαζί ιστορίες απέραντης οπαδικής τρέλας.

Μεταξύ των ομιλητών, θα βρίσκονται οι Γιώργος Κουτσουμπός και Μάνος Λαδουκάκης, δύο θρυλικές μορφές της κερκίδας, που έγραψαν χιλιόμετρα «στα πέταλα ολόκληρης της Γης» και, μέσα από τα συνθήματα, τον δυναμισμό και την καινοτόμο σκέψη τους, ώθησαν τα τμήματα του Παναθηναϊκού σε νίκες και προκάλεσαν τον θαυμασμό φίλων και αντιπάλων.

Μαζί τους θα βρίσκονται εκλεκτοί μουσικοί, οι γνωστοί σε όλους μας Ρουλαλάδες, καθώς και οι Μάνος Καρτέρης – Βασίλης Χατζημακρής, για να αποδώσουν, με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο, τα τραγούδια της κερκίδας.

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, στις 19:00, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 160, στο σπίτι κάθε Παναθηναϊκού. Αυτή η παρουσίαση δεν χάνεται!

Advertisement

Must See

More in Πολιτισμός