Connect with us

Αγγλία

Πατέρας εναντίον Υιού: Clapton CFC 2-1 Clapton FC

Χθες, Τρίτη 17/9, έγινε το Non League ντέρμπι στην Αγγλία που πολύς κόσμος περίμενε. Η Clapton CFC αντιμετώπισε την Clapton FC στο παλαιωτερο ποδοσφαιρικό γήπεδο του Λονδίνου, Old Spotted Dog Ground, που αποτελει και ιδιοκτησια της Clapton CFC.

Σε έναν κατάμεστο γήπεδο (τα εισιτήρια ήταν sold out μέρες πριν), οι δυο ομάδες συναντήθηκαν για πρωτη φορα στην ιστορια τους. Μάλιστα στην Clapton FC, αγωνιστηκε ο πατέρας μαζί με τον γιο του, ο Jorden και ο Junior Adeoye.

Στα του αγώνα τώρα, ήταν ένα κλασσικά ντέρμπι που και οι δυο ομάδες ήθελαν την νίκη, με την κάθε μια για τους δικούς της λόγους. Ο αγώνας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν καλύτερα στο γήπεδο, χωρίς όμως να κάνουν κάποια ουσιώδες ευκαιρία, η φιλοξενούμενοι απάντησαν με μια επίθεση από τα αριστερά χωρίς επιτυχία. Στην πρώτη σημαντική ευκαιρία των γηπεδούχων και μετά από ένα ακυρωμένο γκολ των φιλοξενούμενων μετά από υπόδειξη του διαιτητή για offside, έκαναν το 1-0, ο επιθετικός James Briggs εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά, ο Noah Adejokun έπιασε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ για την Clapton CFC. Το 1-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να στέλνουν την μπάλα στο δοκάρι του Jack Francis, οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα, αλλά, η μπάλα χτύπησε στα πλάγια δίχτυα. Ξανά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να διπλασιάσουν τα τέρματα, αλλά, δεν βρήκαν στόχο, η Clapton FC απάντησε καλύτερα και ισοφάρισε σε 1-1 δίνοντας νέα πνοή στον αγώνα, λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, ο Terry Amoafo έδωσε την ασίστ στον Noah Adejokun που σκόραρε ξανά για την ομάδα του κάνοντας το 2-1 και δίνοντας την νίκη στο πρώτο ντέρμπι μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε τα highlights στο Rumble.

Advertisement

Must See

More in Αγγλία