Connect with us

Ποδόσφαιρο

Περού και Παραγουάη ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το Κόπα Αμέρικα

Το Περού και η Παραγουάη θα εντείνουν τις προετοιμασίες τους για το φετινό Κόπα Αμέρικα στις Ηνωμένες Πολιτείες με ένα φιλικό στις αρχές Ιουνίου, ανακοίνωσε την Παρασκευή η Περουβιανή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Peruvian football federation-FPF).

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Λίμα στις 7 Ιουνίου με το γήπεδο να μην έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η FPF.

«Θα είναι σημαντικό να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο από την Νότιο Αμερική και η Παραγουάη ήταν μια από τις ομάδες που είχαμε βάλει στο στόχαστρο για αυτήν την ημερομηνία», δήλωσε ο πρόεδρος της FPF, Αγκουστίν Λοζάνο.

«Θα είναι το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι μας στο Περού [πριν από το Κόπα Αμέρικα] και ελπίζουμε να έχουμε την υποστήριξη όλων των οπαδών μας».

Ο Λοζάνο πρόσθεσε ότι το Περού θα παίξει άλλο ένα φιλικό στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν ξεκινήσει το Κόπα Αμέρικα στις 20 Ιουνίου. Είπε ότι ο αντίπαλος, η ημερομηνία και ο τόπος διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθούν τις “επόμενες ημέρες”.

Το Περού θα ξεκινήσει την πορεία του στο Κόπα Αμέρικα εναντίον της Χιλής στις 21 Ιουνίου πριν αντιμετωπίσει τον Καναδά και την Αργεντινή για την  φάση των ομίλων.

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο