Connect with us

Ποδόσφαιρο

Πολεμικό σκηνικό σε αγώνα στην Τουρκία

Πολεμικό σκηνικό σε αγώνα της Τουρκίας, στο γήπεδο της Τραπεζούντας, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Τραμπζονσπόρ με τη Φενερμπαχτσέ, εκατοντάδες οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού τιμ της αντίπαλης ομάδας.

Οι φιλοξενούμενοι παίχτες απάντησαν στην επίθεση των οπαδών της γηπεοδούχου ομάδας και το γήπεδο μετατράπηκε σε πεδίο μάχης για αρκετά λεπτά μετά το τέλος του αγώνα. 

Η παρέμβαση της αστυνομίας και των security του γηπέδου ήταν καθοριστική για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να συνοδεύσουν την αποστολή της Φενερμπαχτσέ στα αποδυτήρια.

Όπως ήταν ανάμενε τα επεισόδια πήραν μεγάλη έκταση στον τοπικό και γειτονικό τύπο με τον Υπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας, Αλί Γερλίκαγια, να ανακοινώνει ότι έχει ξεκινήσει έρευνα σχετικά με την ταυτοποίηση των οπαδών που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο μετά τον αγώνα της 30ής αγωνιστικής της Superligα και τα γεγονότα που ακολούθησαν.

«Μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε που διεξήχθη σήμερα το βράδυ, ξεκίνησαν αμέσως προσπάθειες ταυτοποίησης των οπαδών που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και έρευνα για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα μετά τον αγώνα. Ο αθλητισμός είναι, πρώτα απ’ όλα, αθλητικό πνεύμα. Δεν είναι ποτέ αποδεκτό να εκδηλώνεται βία στα γήπεδα ποδοσφαίρου. Το κοινό θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις.» Ήταν η δήλωση του Υπουργού Εσωτερικών.

Ο αγώνας έληξε 3-2 υπέρ των Φιλοξενούμενων.

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο