Connect with us

Ποδόσφαιρο

Προσέχουμε, για να έχουμε!

Καλησπέρα κόσμε. Κάπως καλή ήταν η μέρα εχθές, αφού έκλεισε με δύο περασμένες επιλογές από τις τρείς. Τόσο κοντά, αλλά τόσο μακριά δηλαδή. Και αναφέρω το μακριά, αφού στο σημείο χάθηκε πέσαμε πολύ έξω. Το τελικό 2-2 του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο ήταν αυτό που μας στέρησε το απόλυτο. Δύο με τρία τέρματα θέλαμε, 2-2 ήρθε. Θα μου πείτε τώρα, γιατί ήμασταν μακριά. Ήμασταν φίλοι, αφού με την εικόνα που έβγαλαν οι δύο ομάδες αμυντικά, αλλά και επιθετικά, από «θαύμα» δεν ξέφυγε το σκορ.

Οι άλλες δύο επιλογές πάντως, πέρασαν παρά πολύ εύκολα και πριν καν, συμπληρωθούν τα ημίχρονα των παιχνιδιών. Το over 2,5 στον αγώνα της Μπάτε Μπορίσοφ με τον Άρη Λεμεσού, ήρθε πολύ νωρίς (3-5 το τελικό σκορ), ενώ το αμφίσκορο στο παιχνίδι της Ολύμπια Λουμπλιάνας με την Λουντογκόρετς, επιβεβαιώθηκε πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο!

Αν τώρα «έσπρωξε» χρήμα σε μονά ματς, κάτι θα έβγαλε, αν όχι θα πήγε «κουβά» μαζί μας. Πάμε στα σημερινά παιχνίδια, όπου θα βγουν τα τελευταία «εισιτήρια» για τα Πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ απόψε.

Με τρεις επιλογές θα πάμε για κέρδος και σήμερα και θα πάμε μάλιστα με τα φαβορί. Βέβαια, επειδή τέτοια εποχή οι…εκπλήξεις είναι συχνό φαινόμενο, θα βάλουμε και κάλυψη στις επιλογές μας.

Είδατε εχθές τι έγινε στο ματς του Παναθηναϊκού, όπου λίγο πριν την σέντρα του αγώνα και με τις πολλές απουσίες που είχαν οι Ουκρανοί, ο «άσσος» είχε φτάσει ακόμα και στο 1,25. Για γέλια δηλαδή, Οπότε προσέχουμε για να έχουμε. ΥΓ. Το ότι το έκτος έδρας τέρμα δεν μετράει είναι μεγάλη «παγίδα». Τα λέμε αύριο κόσμε!

Συνοπτικά προτείνω

19:00 Καραμπάκ – Ράκοβ : 1X / G – G (2,60-2,70)

21:30 Γαλατάσαραϊ – Ζαλγκίρις : 1X / 4-6 goal (2,45-2,55)

20:00  Μακάμπι Χαϊφα – Σέριφ Τιράσπολ : 1X / 2-4 goal (1,75-1,85)        

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο