Connect with us

Ερασιτεχνικά

Πρωτοβουλία του Δημάρχου Μοσχάτου για την πορεία της ΑΕ Μοσχάτου

Πρωτοβουλία για την πορεία του ιστορικού σωματείου ΑΕ Μοσχάτου, ανέλαβε ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, η ομάδα μετά και τον υποβιβασμό της από την Γ´ Εθνική στο τοπικό πρωτάθλημα Πειραιά βρίσκετε σε διάλυση μετά και το διοικητικό πρόβλημα και υπάρχει κίνδυνος ακόμα και να μην αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Έτσι, ο κος Ανδρέας Ευθυμίου, διοργανώνει συνάντηση την Πέμπτη (24/08) στις 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου για να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο της ομάδας του Μοσχάτου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου για το θέμα:

Πρωτοβουλία του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου για την πορεία της ΑΕΜ

Συνάντηση σήμερα, Πέμπτη 24/08/23, στις 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο, στην αιθ. Δ.Σ.

Με αφορμή την επιστολή του Προέδρου της ΑΕΜ προς τον Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, στην οποία αναφέρονται με σειρά τα προβλήματα που αφορούν την μελλοντική προοπτική της Αθλητικής Ένωσης Μοσχάτου, σημειώνουμε τα εξής:

Η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου είναι μία ιστορική ομάδα που έχει συνδέσει την ύπαρξή της με την πόλη μας.

Ως Δημοτική Αρχή στηρίζουμε διαχρονικά τις δράσεις της ενισχύοντας τόσο την ομάδα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας όσο και γενικότερα στη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης και ειδικά του γηπέδου του Μοσχάτου.

Θεωρούμε καθήκον μας και υποχρέωση όλων των φορέων της πόλης, της Αυτοδιοίκησης και των πολιτών, να συμβάλλουμε ώστε η ομάδα να συνεχίσει την πορεία της, όπως και όλες οι ομάδες του Δήμου.πρόεδρο της ομάδας, τον κο Κάτωνα Βαζαίο, προκειμένου να ενημερωθεί για τα τεκταινόμενα, ενώ ταυτόχρονα, με οδηγία του Δημάρχου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Αθανάσιος Μελίστας και με την ιδιότητά του ως δικηγόρος, μετέβη την Τετάρτη στο γραφείο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, προκειμένου να ενημερωθεί ο Δήμος για τις ενέργειες και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για τη συμμετοχή της ΑΕΜ στο Πρωτάθλημα του Πειραιά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ότι ο τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΜ μετέβη στα γραφεία της προκειμένου να υποβληθούν τα σχετικά έγγραφα συμμετοχής. Ήδη, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στη συνεδρίαση που έγινε στις 3 Αυγούστου 2023, έχει εγκριθεί επιχορήγηση ύψους 4.000€ για την ΑΕΜ.

Παρακολουθούμε την εξέλιξη του θέματος, με κοινό στόχο τη συνέχιση της λειτουργίας της ιστορικής ομάδας της πόλης μας.

Στα πλαίσια αυτά, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέας Ευθυμίου, συγκαλεί σήμερα, Πέμπτη 24 Αυγούστου, στις 19.00, συνάντηση στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Μοσχάτο (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού).

Όποιος ενδιαφέρεται για το μέλλον της ΑΕΜ μπορεί να συμμετάσχει.

Advertisement

Must See

More in Ερασιτεχνικά