Connect with us

Europa Conference League

Πρόσκληση για εθελοντές τελικού Conference League από την ΕΠΟ

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η ΕΠΟ, απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική οικογένεια, αλλά και σε μεμονωμένους φιλάθλους, να ενταχθούν στην εθελοντική ομάδα οργάνωσης του τελικού του UEFA Conference League 2023-24.

Ο τελικός ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην AEK Arena στις 29 Μαΐου 2024, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά γεγονότα που έχει διοργανώσει η χώρα μας. Η συμμετοχή από οποιοδήποτε πόστο, θα αποτελέσει μεγάλη συνεισφορά στον αγώνα και ταυτόχρονα θα δώσει την ευκαιρία στους εθελοντές που θα λάβουν μέρος να αποτελέσουν μέρος της γιορτής, να ζήσουν από κοντά το κλίμα ενός μεγάλου αγώνα και να δουν πολλές και διαφορετικές πλευρές της διοργάνωσης, τόσο στο γήπεδο όσο και σε άλλα κρίσιμα πόστα.

Η πρόσκληση απευθύνεται στις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, σε Σωματεία και Ακαδημίες ποδοσφαίρου και άλλων αθλημάτων, σε αθλητικούς και μη οργανισμούς, δήμους κλπ, για μαζική προσέλευση εθελοντών, αλλά και σε μεμονωμένους φιλάθλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου ή επαγγελματικής ιδιότητας.

Οι εθελοντές θα λάβουν δώρα, ρουχισμό για την εργασία τους από την UEFA, τον οποίο θα κρατήσουν ως ενθύμιο, ενώ θα πάρουν μέρος στο Kick Off Event εφτά ημέρες πριν τον αγώνα και στο Thank you event, το μεγάλο πάρτι μετά τη λήξη του τελικού. Κατά τη διάρκεια της εθελοντικής εργασίας τους το φαγητό τους θα είναι καλυμμένο από Catering που θα λειτουργήσει γι αυτόν τον σκοπό. Τέλος θα λάβουν επίσημη βεβαίωση συμμετοχής από την UEFA.

Όσες και όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν ως εθελοντές στον τελικό του Conference League στις 29 Μαΐου 2024, μπορούν να πατήσουν ΕΔΩ ώστε να μεταφερθούν στην ειδική πλατφόρμα για να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

Πηγή: Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία

Advertisement

Must See

More in Europa Conference League