Connect with us

Europa Conference League

Η Μπριζ «έσβησε» το όνειρο του ΠΑΟΚ

Πραγματοποιώντας μία έξοχη εμφάνιση, η Κλαμπ Μπριζ επιβλήθηκε με 2-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στους «4» του UEFA Europa Conference League όπου θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα.

Τα γκολ του Φεράν Ζουτγκλά που σκόραρε δις (33’, 45’), στέρησαν το όνειρο για τον «Δικέφαλο του Βορρά» να περάσει στα ημιτελικά του Conference League.

Οι Βέλγοι επέβαλλαν το ρυθμό τους και δεν άφησαν πολλά περιθώρια στον ΠΑΟΚ να αντεπιτεθεί, στο 12’ απείλησαν για πρώτη φορά όταν ο Μπιορν Μέγιερ έκανε το γύρισμα αλλά το πλασέ του αμαρκάριστου Ούγκο Φέτλεσεν από το ύψος του πέναλτι πέρασε πάνω από τα δοκάρια, στο 18’, όταν ο Μίχαλ Σκόρας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, αλλά ο Ζουτγκλά στην κίνηση απέτυχε να βρει εστία, στο 33′ ο Κιριανί Σαμπέ έκανε ανενόχλητος το παράλληλο γύρισμα και ο Ζουτγκλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, το ημίχρονο έκλεισε με το δεύτερο γκολ των Βέλγων όταν Ζουτγκλά πήρε την μπάλα από την απόκρουση του Κοτάρσκι στο σουτ του Σκόρας και έγραψε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ, αλλά, οι προσπάθειες των Ντεσπόντοφ στο 51’, Τάισον (83’) και Φίλιπ Ζίγκερναγκελ (84’) δοκίμασαν την τύχη τους, το ίδιο και ο Μέγιερ (88’) , δεν άλλαξε το τελικό σκορ στο γήπεδο της Τούμπας.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ, Μεϊτέ (56’ Οζντόεφ), Ντεσπόντοφ (71’ Κωνσταντέλιας), Μουργκ (46’ Α. Ζίβκοβιτς), Τάισον, Μπράντον (46’ Σαμάτα).
ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ (Νίκι Χέιεν): Γιάκερς, Σαμπέ, Ορντόνεζ, Μπαλάντα, Σκόρας (87’ Τάλμπι), Μέγιερ, Φέτλεσεν (83’ Ζίγκερναγκελ), Φάνακεν, Ονιεντίκα, Νούσα (76’ Οντόι), Ζουτγκλά.

Advertisement

Must See

More in Europa Conference League