Connect with us

Σπορ

Πως να ξεκινήσετε ένα κανάλι στο Youtube για skaters

Το περιοδικό Trasher, το ποιο γνωστό skate περιοδικο στον κόσμο έφτιαξε έναν οδηγό για το πως να ξεκινήσετε ένα κανάλι στο Youtube για επίδοξους skaters. Αυτή είναι μια ελευθερη μετάφραση από το άρθρο του Ted Schmitz.

1. ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ
Προτού αρχίσετε να αφήνετε άφωνους τους ανθρώπους με τα κόλπα σας ή επειδή έχετε πάρει συνεντεύξεις από ντόπιους που χαίρονται με τα βάσανα των skater, πρέπει να επιλέξετε ένα θέμα και να μείνετε σε αυτό. Ίσως παρατηρήσετε ότι το πάρκο έχει έναν τέταρτο σωλήνα πολύ κοντά σε μια προεξοχή; Ίσως να είστε ο κριτικός του δημόσιου χώρου που περιμέναμε! Ειλικρινά, δεν σας περιμένουμε, αλλά ακόμα… Ένα κανάλι με ένα σωρό βίντεο που έχουν φτιαχτεί ακριβώς όλα ίδια είναι μια φρικτή ιδέα. Εύκολη εκκίνηση: κριτικές ρούχων για skaters. Ασκείστε κριτική για αυτά και αφήστε τις ανασφάλειες και την αισθητική σας να προσελκύσουν τους συναδέλφους σας που ακολουθούν τη μόδα.

2. ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΙΤΛΟ
Αυτό είναι αναμφισβήτητα το ποιο σημαντικό μέρος της αναζήτησης σας για τους ανώνυμους χρήστες και τις αφηρημένες μετρήσεις. Έχετε 10 λέξεις για να κάνετε κάποιον να δει το βίντεο σας. Μπορεί να είναι το εισιτήριο σας για να κερδίσετε μερικά κλικς.

3. ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΚΟΛΠΑ
Αυτή είναι η δεύτερη πιο σημαντική επιλογή σας. Η πραγματική ποιότητα του βίντεό σας ΔΕΝ πρέπει να είναι ο κύριος οδηγός σας. Πρέπει να μαγνητίσετε τους ανθρώπους με τα κόλπα σας.

4. ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ADOBE
Πρέπει να δίνετε στην Adobe 60 $ κάθε μήνα για το υπόλοιπο της ζωής σας. Μπορείτε να βρείτε μια λύση ζώντας το 2004 και λαμβάνοντας ένα torrent αντίγραφο με ένα key-gen από έναν Βρετανό χάκερ ή ακόμη και πεθαίνοντας!

5. ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ
Πιστεύετε ότι το iPhone με τον χώρο για έξι συναυλίες διαθέσιμου αποθηκευτικού χώρου είναι αρκετά καλό; Ναι σωστά! Γυρίστε το σε οριζόντια θέση, χρησιμοποιήστε την μπροστινή κάμερα και μπείτε μέσα σε αυτήν! Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε μια από αυτές τις φωτογραφικές μηχανές χωρίς οθόνη της Sony για την ατμόσφαιρα του vlogger. Πιστεύετε ότι ένα VX θα σας δώσει αυτό το στυλ DV που επιθυμούν οι παλαιότεροι; Κάνετε λάθος. Τα μενού είναι στα ιαπωνικά και δεν μπορείτε να διαβάσετε ούτε ένα αγγλικό εγχειρίδιο!

Ο Jake Phelps. Πηγή: Astrid Stawiarz, Getty Image

6. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΛΙΓΟ SKATE
Αυτό είναι το λιγότερο σημαντικό βήμα. Οι πιθανότητες είναι ότι έχετε το 1/10 του ταλέντου του Jake Phelps. Ο Jake ήρθε σε μια εποχή όπου οι καλύτεροι σκέιτερ φορούσαν κίτρινα πουκάμισα και έβαζαν μπροστά δέκα ράγες για να ζεσταθούν. Βάλε την κάμερα σου σε ένα τρίποδο και βγάλε ένα selfie κλιπ στην πίσω γωνία πίσω από την κλειδαρότρυπα. 

7. ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
Πιστεύετε ότι θα ήταν αστείο να συγχρονίσετε κάποιο κλιπ του Jake Phelps με το thrash metal vibe με ένα τραγούδι του Ice Spice ή του Kodak Black; Λοιπόν, δεν ξέρει κανείς ποιοι είναι, αλλά ούτε κι εγώ. Αντ ‘αυτού, πάρτε ένα τραγούδι που να μην έχει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που μοιάζει αόριστα σαν μια διαφήμιση για μια εταιρεία στρωμάτων και, στη συνέχεια, αναφέρετε κάποιες φορές ότι είστε οι καλύτεροι.

8. ΓΙΝΕ ΜΑΡΚΑ
Δεν υπάρχει προσωπικότητα στον 21ο αιώνα – μόνο προσωπικές επωνυμίες. Σκεφτείτε να αποκαλείτε τον εαυτό σας “Skatepark Satorialist” και κάντε μερικούς έχετε συνδέσμους συνεργατών στο κάθε κείμενο που στέλνετε. Δεν είσαι τίποτα αν δεν χρησιμοποιείς την προσοχή του περίεργου για να κερδίσεις κάποιες μονάδες. Ένα τρισδιάστατο άτομο με αντικρουόμενες επιθυμίες και κίνητρα δεν έχει θέση στο διαδίκτυο. Δημιουργήστε ένα ελκυστικό λογότυπο με τα αρχικά σας και αποκτήστε τη δυνατοτητα των εμπορευμάτων κατά παραγγελία. 

9. ΚΑΝΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣ
Παίζετε ένα παιχνίδι ποσότητας εδώ. Βγάλτε τουλάχιστον δύο βίντεο την εβδομάδα έως ότου κάθε φράση αρχίζει ενστικτωδώς με: “Τι συμβαίνει, παιδιά;” Αν έχετε μια καλή ιδέα για μια εις βάθος ματιά στο πώς το skateboard μας επιτρέπει να εκπληρώσουμε την ανάγκη για ηρωισμό όπως περιγράφεται από τον Αυστριακό ψυχαναλυτή Otto Rank; Κακή ιδέα. Κάντε ένα βίντεο για τις καλύτερες γεύσεις ηλεκτρονικού τσιγάρου και πόσο ντροπιαστικό μπορεί να είναι!

10. ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΣΟΥ
Είτε πρόκειται για βίντεο που δημιουργούν έσοδα, συνδέσμους συνεργατών, το Patreon ή τα δικά σας προϊόντα, πρέπει να κερδίσετε χρήματα από αυτό το πράγμα. Δεν αξίζει να ξεζουμίσετε την προσωπικότητά σας σε χιλιάδες ώρες προβολής αν δεν μπορείτε να πάρετε μια σαλάτα 17 δολαρίων από το σημείο που ακούσατε ότι ο Jake Phelps δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά; Στην πραγματικότητα, γυρίζει πίσω προς το μέρος σου και αρκετά γρήγορα. Πρέπει να έχει δει το κανάλι σας. Θεέ μου, το σκέιτμπορντ είναι τόσο τοξικό! 

Advertisement

Must See

More in Σπορ