Connect with us

Πολιτισμός

Σαν σήμερα το 1986, κυκλοφόρησε η ταινία Thrashin’

Skate

Σαν σήμερα το 1986, κυκλοφόρησε ίσως η καλύτερη skate ταινία, Thrashin’!

Στην ταινία συμμετέχουν πολλοί διάσημοι skaters όπως ο Tony Alva, ο Tony Hawk, ο Christian Hosoi και ο Steve Caballero. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Josh Brolin, Robert Rusler, and Pamela Gidley, ενώ οι Red Hot Chili Peppers κάνουν μια μικρή εμφάνισή στην ταινία. 

Η ταινία μιλάει για δυο skate συμμορίες που μάχονται μεταξύ τους, αλλά ο έρωτας έχει άλλα σχέδια όταν ένα μέλος της μιας συμμορίας ερωτεύεται την αδερφή του αντιπάλου του. Η ταινία δείχνει τη δυνατή σύνδεση που είχε η hardcore punk σκηνή με το skate. Αξιομνημόνευτη παραμένει η σκηνή στην ταινία, όπου τα μέλη της μιας συμμορίας κυνηγάνε τον πρωταγωνιστή και ακούγεται το τραγούδι των Circle Jerks “Wild in the Streets”.

Ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Γουίντερς, αναστατωμένος μετά την απόρριψη της απόφασης για κάστινγκ για το Thrashin’, πήρε την επαγγελματική απόφαση να ελέγχει όλες τις πτυχές των μελλοντικών έργων στα οποία δούλεψε.

Η πρώτη επιλογή του σκηνοθέτη, Ντέιβιντ Γουίντερς για τον συν-πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν ο Τζόνι Ντεπ, αλλά, μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες ο Γουίντερς προτίμησε τον Robert Rusler!

Advertisement

Must See

More in Πολιτισμός