Connect with us

Europa Conference League

Σερβική ρουκέτα “καθάρισε” τη Χαρτς

Παλικαρίσια ανατροπή με πολύ ωραίο γκολ του Ζίβοκοβιτς, νίκη του ΠΑΟΚ με 2-1 μέσα στη Σκωτία και ένα βήμα πριν τους ομίλους ο Δικέφαλος του Βορρά.

Οι “ασπρόμαυροι” δεν ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι καθώς έμειναν πίσω στο σκορ πολύ νωρίς όταν ο Σβάμπ έκανε πέναλτι στον Βάργκας και ο Σάνκλαντ ευστόχησε πάρα το γεγονός ότι ο Κοτάρσκι έπεσε σωστά. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί νέο πέναλτι, υπέρ του ΠΑΟΚ αυτή τη φορά (το κέρδισε ο Ζίβκοβιτς) και ο Σβαμπ ισοφαρίζει σε 1-1.

Οι Σκωτσέζοι παρουσιάστηκαν διαβασμένοι στον αγωνιστικό χωρό, μην αφήνοντας πολλά περιθώρια για ανάπτυξη στους παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι και από την πλευρά τους ήταν ανώτεροι του αντιπάλου τους με τη μπάλα στα πόδια και περίμεναν υπομονετικά την κατάλληλη στιγμή. Αυτή ήρθε στο 75ο λεπτό όταν ο Τάισον συνεργάστηκε ωραία με το Μούργκ, ο Γερμανός έβγαλε ωραία πάσα στον Ζίβκοβιτς και ο Σέρβος με “κεραυνό” έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Χαρτς.

Χαρτς(ΜακΑβοϊ: Κλαρκ, Άτκινσον, Κεντ, Ρόουλς, Κίνγκσλεϊ, Ντέβλιν, Βάργκας (Όντα 89’), ΜακΚέι (Λόουρι 65’), Κόκρεϊν (Σίμπινγκ 85’), Μπόις (Ταγκάβα 85’), Σάνκλαντ (Όφια 89’).
ΠΑΟΚ(Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Α. Ζίβκοβιτς, Τάισον (Νάρεϊ 79’), Κωνσταντέλιας (Μουργκ 70’), Μπράντον (Τζίμας 88’).

Advertisement

Must See

More in Europa Conference League