Connect with us

Ποδόσφαιρο

Σημαντικά παιχνίδια στο MLS και οι ομάδες που έχουν στόχους, θέλουν μόνο νίκη!

Απίστευτος ήταν ο τρόπος που χάθηκε το ξημέρωμα το απόλυτο και ένα τεράστιο ταμείο. Με την «πρεμιέρα» του Μεξικού ασχοληθήκαμε και ήμασταν σχεδόν έτοιμοι να πανηγυρίσουμε το τρία στα τρία. Η Πούμας όμως, μας περίμενε στην «γωνία». Στην εκπνοή του αγώνα με την Τιχουάνα σκόραρε, πήρε την νίκη (3-2) και εμάς που το είχαμε ισοπαλία μας άφησε «μπουκάλα».

Οι άλλες δυο επιλογές είχαν περάσει από πιο νωρίς και εύκολα μάλιστα. Γράψαμε ότι η Αμέρικα αν και φαβορί κόντρα στην Χουάρες, θα δυσκολευόταν ακόμα και να πάρει την νίκη. Αυτός ήταν και ο λόγος που πήγαμε στα δύο με τρία τέρματα στον αγώνα. Για την ιστορία, έχασε 1-2! Και στο ματς της Πατσούκα με την Μασατλάν πέσαμε μέσα πάντως και πληρωθήκαμε. 1Χ με 0ver 1,5  το σημείο μας και δικαιωθήκαμε, αφού ήρθε 1-1 και το φαβορί (Πατσούκα), δεν πέρασε!

Σισνινάτι – Νιου Ίνγκλαντ

Με MLS θα ασχοληθούμε σήμερα τα ξημερώματα. Κομβική αγωνιστική η συγκεκριμένη πάντως. «Έχασε» την μπάλα το Σινσινάτι στην Ουάσιγκτον από την τοπική ομάδα, έφαγε τρία γκολ και είδε την δεύτερη της βαθμολογίας, Νιου Ίνγκλαντ, να μειώνει στους «επτά» πόντους την διαφορά. Η ήττα αυτή ήταν η δεύτερη στην σεζόν για το Σινσινάτι που τρέχει ρεκόρ 13-4-2 με 30-19.

10-6-3 με 33-23 η Νιου Ίνγκλαντ τώρα, που προέρχεται από μία νίκη που δεν άξιζε και συνοδεύτηκε από μεγάλη τύχη. Το τελικό 2-1 επί του Τορόντο και με τον τρόπο ήρθε, έβαλε το συγκρότημα του Αρίνα σε «τροχιά» κορυφής πάντως. Στα του σημείου μας τώρα.

Τρομερό εντός έδρας σερί η Σινσινάτι φέτος (10-0-0 με 19-5), έξι αήττητή (3-3-3 με 10-14) εκτός έδρας η φιλοξενούμενη και με τέσσερα σερί «διπλά» στην Σινσινάτι. Δε θέλω κάτι περισσότερο για να πάω προς τα δεξιά…

Ίντερ Μαϊάμι – Όστιν

Δεύτερη επιλογή μας είναι το εντός έδρας παιχνίδι της Ίντερ με την Όστιν. Οκτώ σερί ήττες συμπλήρωσε η νέα ομάδα του Μέσσι στην Φιλαδέλφεια με την «τεσσάρα» που «άρπαξε», σταθερά τελευταία στην βαθμολογία και όλα δείχνουν «μαύρα» προς το παρόν. 5-0-13 με 17-28 το ρεκόρ της πλέον ύστερα από το 1-4 της Φιλαδέλφειας.

Η Όστιν πάντως και για την αγωνιστική που πέρασε, κέρδισε εύκολα 3-0 το Χιούστον, έφτασε στο 7-4-8 με 24-27 και είναι σταθερά στην μέση της βαθμολογίας. Σε αντίθεση πάντως με την έδρα της, εκτός δεν δείχνει και κάτι το ιδιαίτερο, αφού μετράει 2-1-5 ρεκόρ με 8-17 τέρματα.

Βέβαια, η Μαϊάμι και έτσι όπως είναι τώρα αγωνιστικά, μοιάζει με «σάκο» του μποξ και πολύς κόσμος πάει στο «διπλό». Εμείς θα πάμε «κόντρα» σε αυτό και θα ποντάρουμε στον «άσσο», καθώς θεωρώ πως οι γηπεδούχοι θα γυρίσουν τον «διακόπτη» κάποια στιγμή. Γιατί να μην γίνει κόντρα στην Όστιν δηλαδή;;;

Ντάλας – Λος Άντζελες

Κλείνουμε με τον αγώνα ανάμεσα σε Ντάλας και Λος Άντζελες. Οι γηπεδούχοι και στον τελευταίο τους χρονικά αγώνα (εξ αναβολής) κόντρα στην Όστιν έχασαν εύκολα 0-3 και το ρεκόρ τους έφτασε στο 7-5-7 με 21-22 τέρματα. Κάτι που από μόνο του δείχνει, την μετριότητα που «κινείται» φέτος ο σύλλογος.

Το Λος Άντζελες τώρα και ύστερα από την εντός έδρας ήττα (2-3) από το Βανκούβερ  «σπατάλησε» τεράστια ευκαιρία να βρεθεί μόνο πρώτο στην βαθμολογία. Αυτό θα γινόταν ακόμα και αν έπαιρνε απλά, μια ισοπαλία. Τώρα είναι δεύτερο σε ισοβάθμια με την Σεντ Λουϊς Σίτι. 9-5-4 με 28-19 το ρεκόρ του, που απόψε πάντως με το Ντάλας είναι φαβορί.

Δίκαια πάντως και για να λέμε την αλήθεια, καθώς είναι καλύτερη ομάδα ως στιγμής και πάντα μιλάμε βάσει εικόνας και παιχνίδι με παιχνίδι της κάθε ομάδας. Σε εξαιρετική απόδοση το ‘διπλό» και αξίζει το ποντάρισμα.

Συνοπτικά προτείνω

02:30 Σισνινάτι – Νιου Ίνγκλαντ: 2 (3,60-3,80)

02:30  Ίντερ Μαϊάμι – Όστιν: 1 (2,55-2,65)

03:30 Ντάλας – Λος Άντζελες: 2 (2,40-2,55)

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο