Connect with us

Ποδόσφαιρο

Χωρίς φαβορί το παιχνίδι ανάμεσα σε Λεόν και Γουαδαλαχάρα. Με κάλυψη στην Γκοϊας και με τα γκολ στην Ουρουγουάη!

Καλημέρα φίλοι μου και καλη εβδομάδα να έχουμε. Πλησιάζουν οι μέρες, όπου τα κουπόνια θα είναι γεμάτα και σιγά-σιγά θα μπούμε σε μία «τάξη». Μπορεί αυτές βέβαια, να είναι μικρά τα κουπόνια σε επιλογές και να δυσκολευόμαστε αρκετά, ώστε να βρούμε σημεία για ποντάρισμα, αλλά δεν γίνεται στην τύχη αυτό σε καμία περίπτωση. Τρία παιχνίδια σήμερα, από διαφορετικά πρωταθλήματα. Πρωταθλήματα από Λατινική Αμερική, όπου έχουν την τιμητική τους αυτόν τον καιρό.

21:00 Λίβερπουλ Μοντεβιδέο – Ντεπορτίβο Μαλδονάδο

Η πρώτη μας επιλογή, αν και είναι από Λατινική Αμερική, είναι αρκετά νωρίς απόψε και έρχεται από το πρωτάθλημα της  Ουρουγουάης. Πιο συγκεκριμένα από τον Β’ όμιλο και το εντός έδρα παιχνίδι της πρωτοπόρου, Λίβερπουλ, με την «ουραγό», Μαλδονάνο.

Το απόλυτο μετράνε οι γηπεδούχοι μέχρι στιγμής σε τρία ματς και είναι πρώτοι στην βαθμολογία με  9-3 τέρματα. 0-2-1 με 1-5 για την Μολδονάνο και αν και νωρίς στο πρωτάθλημα, έχουμε ένα μικρό δείγμα για τις ομάδες. Σαφέστατα καλύτερη ομάδα οι γηπεδούχοι που έχουν στόχο την πρώτή θέση στον όμιλο και την πρόκριση στον τελικό του Ιντερμέντιο.

Έτσι, λογικά είναι και το φαβορί απέναντι στην Μαλδονάνο, που ναι μεν δεν έχει ακόμα νίκη, αλλά στο τελευταίο της με την Σέρο Λάργκο ήταν ανταγωνιστική (0-0) και άξιζε την νίκη. Οπότε, από το να πάμε σε ποντάρισμα στο φαβορί θα πάμε στα γκολ. Πιο συγκεκριμένα στο over 2,5 που υπάρχει σε καλύτερη απόδοση και είναι σημείο με μικρότερο ρίσκο.

02:00 Γκοϊας – Κοριτίμπα

Από την Βραζιλία η επόμενη επιλογή μας και από ένα παιχνίδι, όπου υπάρχει μικρό προβάδισμα νίκης για μία από τις δύο ομάδες. 3-2-7 με 10-20 τέρματα για την Γκοϊας που βρίσκεται στο «γκρουπ» των ομάδων, όπου είναι για «φούντο» και θα παλέψει πολύ για να πετύχει τον στόχο της. Βέβαια, την αγωνιστική που πέρασε και με νέο τεχνικό στον πάγκο της, κέρδισε εκτός έδρας την Σάντα Φε με 2-1 και «ανάσανε» κάπως.

Για την Κοριτίμπα πάντως, τα πράγματα ως στιγμής, μόνο ευχάριστα δεν είναι και τα αποτελέσματα που φέρνει δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά για την συνέχεια. Στο 0-4-8 με 9-26 και στον «πάτο» της βαθμολογίας, ύστερα από την συντριβή στην Γκρέμιο με 1-5 και αν δεν γυρίσει τον «διακόπτη» σύντομα δεν θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Στα του σημείο μας τώρα και πάντα βάσει της εικόνας που έχουν ομάδες ως τώρα, δεν βλέπω τρόπο να πάρει το πρώτο της «τρίποντο» στην σεζόν η φιλοξενούμενη ομάδα. Ειδικά τώρα που οι γηπεδούχοι προέρχονται από τεράστιο «διπλό» και θα έχουν την ψυχολογία τους στα ύψη.

Πάντως και για να λέμε την αλήθεια, αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ τους. Η Κοριτίμπα μάλιστα, υπήρξαν παιχνίδια, όπου δεν τα κέρδισε λόγο ατυχίας. Όπως και να έχει, την δεδομένη χρονική στιγμή το «μομέντουμ» είναι με την Γκοϊας και σε αυτήν ποντάρουμε. Με κάλυψη όμως. 1Χ με over 1,5 λοιπόν και πάμε παρακάτω.

05:00 Λεόν – Γουαδαλαχάρα

Με αγώνα από το Μεξικό θα κλείσουμε τις επιλογές μας και εδώ δεν υπάρχει λόγος για «τρελή» ανάλυση, ούτε να σας κουράσω. Την «πρεμιέρα» τους στο πρωτάθλημα κάνουν τα ξημερώματα Λέον και Γουαδαλαχάρα και αν κοιτάξει κάποιος την προϊστορία στα μεταξύ τους, θα δει πως δεν υπάρχει φαβορί. 5-1-4 με 12-14 τέρματα στα τελευταία και χωρίς πολλά-πολλά θα πάμε με το αμφίσκορο και τίποτα άλλο!

Συνοπτικά προτείνω

21:00 Λίβερπουλ Μοντεβιδέο – Ντεπορτίβο Μαλδονάδο : Over 2,5 (1,85-2,00)

02:00 Γκοϊας – Κοριτίμπα : 1X / over 1,5 (2,20-2,30)

05:00 Λεόν – Γουαδαλαχάρα : G/G (1,90-2,10)

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο