Connect with us

Ποδόσφαιρο

Στον Μιλάνο έγινε η γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου!

Ένα όμορφο διήμερο ολοκληρώθηκε στο Μιλάνο με το Final Four του Fenix Trophy. Τέσσερις ομάδες από Ιταλία, Αγγλία, Τσεχία και Δανία, έδωσαν τον καλυτερο εαυτό τους σε μια γιορτή του ερασιτεχνικού ποδόσφαίρου.

Brera FC, η διοργανώτρια ομάδα και η 3η ομάδα του Μιλάνου, η περσινή νικήτρια FC United of Manchester από την Αγγλία, η περσινή φιναλίστ Prague Raptors και η πρωτάρα BK Skjold, ήταν οι καλύτερες ομάδες τον 3 ομίλων και αντάμωσαν για να χαρήσουν όμορφες στιγμές.

Την πρώτη ημέρα (07/06), έγιναν οι ημιτελικοί, η FC United γνώρισε την ήττα με 3-2 από την BK Skjold, ενώ η Prague Raptors επικράτησε με 2-0 της άτυπα γηπεδούχου Brera FC. Και οι δυο αγώνες έγιναν στην ιστορικη Arena Civica.

Την δεύτερη ημέρα (08/06), το στάδιο San Siro φιλοξένησε τον μικρό και μεγάλο τελικό. στον μικρό τελικό η FC United επικράτησε με 1-0 της Brera FC, ενώ στον μεγάλο τελικό η πρωτάρα BK Skjold επικράτησε της Prague Raptors με 3-0 και κατέκτησε το Fenix Trophy! H Prague Raptors για δεύτερη σερί φορά είναι φιναλίστ του θεσμού!

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο