Connect with us

Ποδόσφαιρο

Στον τελικό κυπέλλου η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ παρά την ήττα με 2-1 (είχε επικρατησει 3-0 στον πρώτο αγώνα) πέρασε στον τελικό κυπέλλου, που λογικά θα αντιμετωπίσει τον Δικέφαλο του Βορρά.

Όλα τα γκολ μπήκαν από τους “Ερυθρόλευκους”, των νικητών πέτυχαν οι Βαλμπουενά (27΄), Χουάνγκ (57΄), ενώ η “Ένωση” είχε ισοφαρίσει με αυτογκόλ του Μπα στο 52΄.

Ο Ολυμπιακός μπήκε ποιο δυνατά στον αγώνα, ο Χουάνγκ στο 7’ είχε την πρώτη ευκαιρία, κάτι που διορθώθηκε 20 λεπτά αργότερα μετά από σέντρα του Μπακαμπού και κεφαλιά-δυναμίτη του Βαλμπουενά. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιαρια να ισοφαρίσουν στο 44΄με τον Πινέδα.

Ο Λιβάι στο 47΄έχασε την πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, πέντε λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίχτης επιχείρησε έξω από τη περιοχή και αυτό βρήκε τον Μπα, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη. Οι γηπεδούχοι στο 57’ με τον Χουάνγκ έκαναν το 2-1. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα που παρά την ήττα έστειλε την ΑΕΚ στον τελικό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Πασχαλάκης, Σισέ, Μπα, Ρέαμπτσουκ, Ανδρούτσος (80΄ Μασούρας), Εμβιλά, Χουάνγκ, Μπιέλ (61΄ Βρουσάι), Φορτούνης (80΄ Ελ Αραμπί), Βαλμπουενά, Μπακαμπού

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Μουκουντί, Μοχαμάντι (13΄λ.τρ. Χατζισαφί), Γαλανόπουλος (72΄ Σιμάνσκι), Φερνάντες (62΄ Ελίασον), Μάνταλος (72΄ Γκατσίνοβιτς), Πινέδα, Τσούμπερ, Γκαρσία (72΄ Γιόνσον)

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο