Connect with us

Ποδόσφαιρο

Στον τελικό Κυπέλλου ο Άρης μετά από 14 χρόνια

Ο Άρης θα είναι ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, μετά την ισοπαλία χωρίς τέρματα επί του Παναιτωλικού θα βρεθεί σε τελικό μετά από 14 χρόνια.

Ο Άρης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και με αβαντάζ το 1-0 από το Αγρίνιο μπήκε καλύτερα και είχε τις πρώτες φάσεις, πρώτα στο 2’ με τον Φραν Βέλεθ και μετά στο 6’ με τον Σάπι Σουλεϊμάνοφ.

Το άγχος όμως ήταν αυτό που κυριάρχησε και στις δυο ομάδες που περίμενε η μια το λάθος της άλλης, στο 20’ ο Νίκος Καρέλης προσπάθησε να βάλει μπροστά την ομάδα του, αλλά ο Κουέστα έκοψε τη φάση. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την εντυπωσιακή επέμβαση του Λούκας Τσάβες στο δυνατό, αριστερό σουτ του Σουλεϊμάνοφ.

Στο δεύτερο μέρος και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να βρεθούν μπροστά στο σκορ, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, το 0-0 έμεινε και ο Άρης θα βρει τον Παναθηναϊκό στον τελικό σε μια επανάληψη του μεταξύ τους τελικού του 2010, όπου είχαν βγει νικητές οι «πράσινοι».

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φεράρι (90’ Εμβοντό), Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Βέλεθ (90’ Ρόουζ), Νταρίντα, Μάνου Γκαρθία (60’ Φετφατζίδης), Σουλεϊμάνοφ (79’ Σαβέριο), Ζαμόρα, Μορόν (79’ Ανσαριφάρντ).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Μλάντεν (80’ Λομονάκο), Μπρ. Ντουάρτε, Τάμπιτζε, Μαυρίας, Φρ. Ντουάρτε (61’ Χουάνπι), Πέρεζ (80’ Τσιγγάρας), Χατζηθεοδωρίδης, Τορεχόν, Σενγκέλια (72’ Σέρχιο Ντίαζ), Καρέλης (61’ Ζοάο Πέδρο).

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο