Connect with us

Παγκόσμιο Κύπελλο

Συνεχίζουν στους «16» Αργεντινή και Πολωνία!

Η Αργεντινή μπορεί να επικράτησε 2-0 της Πολωνίας, αλλά, στο τέλος του αγώνα όλοι ήταν χαρούμενοι.

Η Πολωνία στάθηκε τυχερή, καθώς στην ισοβαθμία με το Μεξικό είχε καλύτερη διαφορά τερμάτων και έτσι θα συνεχίσει στα γήπεδα του Κατάρ.

Ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να έχασε το πέναλτι στο 39’ με την πολύ καλή απόκρουσε του Στσέζνι, αλλά, οι Αργεντίνοι χόρεψαν τανγκό την Πολωνία και δεν ήθελαν να έχουν καμία αρνητική εξέλιξη στον αγώνα.

Η «αλμπισελέστε» ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι Πολωνοί αμύνονταν σωστά και δεν έπαιρναν το ρίσκο να ανοιχτούν στο γήπεδο.

Το 0-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Ότι δεν κατάφερε η Αργεντινή στο πρώτο μέρος, το πέτυχε στο πρώτο λεπτό του δεύτερου, η συνεργασία Ντι Μαρία-Ντε Πολ πήγε η μπάλα στον Μακ Άλιστερ και αυτός έκανε το 1-0 με σουτ.

Το 2-0 έγινε στο 67’, με τον Άλβαρες μετά από πάσα του Φερνάντες.

ΠΟΛΩΝΙΑ (Τσέσλαβ Μιχνιέβιτς): Στσέσνι, Κας, Γκλικ, Κίβιορ, Μπερεσίνσκι, Ζιελίνσκι, Μπιέλικ (62΄ Ντ. Σιμάνσκι), Κριχόβιακ (83΄ Πιάτεκ) , Φρανκόβσκι (46΄ Καμίνσκι), Σβιντέρσκι (46΄ Σκόρας), Λεβαντόβσκι

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Λιονέλ Σκαλόνι): Μαρτίνες, Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Ακούνια (59΄ Ταλιαφίκο), Ντε Πολ, Έντσο Φερνάντες (79΄ Πεσέλα), Μακ Άλιστερ (84΄ Αλμάδα), Μέσι, Άλβαρες (79΄ Λαουτάρο Μαρτίνες), Ντι Μαρία (59΄ Παρέδες)

Το Μεξικό έκανε αυτό που έπρεπε για να έχει ελπίδες να συνεχίσει στην συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά, οι αριθμοί και ισοβαθμίες είχαν άλλη γνώμη.

Πάντως και οι Σαουδάραβες μπορεί να τερμάτισαν στην τελευταία θέση, αλλά, θα επιστρέψουν με την νίκη επί της Αργεντινής στην πρεμιέρα του τουρνουά.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ και όχι πολλές φάσεις στις αντίπαλες εστίες.

Στο 2ο μέρος, το Μεξικό ξεκίνησε ποιο καλά, μόλις στο 47΄έκανε το 1-0 με το γκολ του Μάρτιν, στο 53’ έκανε το 2-0, μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Σάντσες, ενώ στο 56’ παραλίγο να κάνουν το 3-0, αλλά, το γκολ ακυρώθηκε είδη ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στης καθυστερήσεις του αγώνα, οι Σαουδάραβες έβαλαν το γκολ της τιμής με τον Αλ Νταουσαρί.

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (Ερβέ Ρενάρ): Αλ Οβάις, Αλγκανάμ (88΄ Μπαχεμπρί), Αλ Μπουλαχί (37΄ Σαραχιλί), Αλ Αμρί, Ταμπακτί, Αλ Χασάν (46΄ Μαντού), Αλ Μπιρακάν, Αμπντουλχαμίντ, Αλ Νταουσαρί, Κανό, Αλ Σεχρί (62΄ Αλομπούντ).

ΜΕΞΙΚΟ (Χεράρδο Μαρτίνο): Oτσόα, Σάντσες (88΄ Κ. Άλβαρες), Μόντες, Μορένο, Γκαγιάρδο, Ε. Άλβαρες (88΄ Φούνες Μόρι), Τσάβες, Πινέδα (77΄ Ροντρίγκες), Βέγκα (46΄ Αντούνια), Λοσάνο, Μάρτιν (77΄ Χιμένες)

Advertisement

Must See

More in Παγκόσμιο Κύπελλο