Παγκόσμιο Κύπελλο

Τεράστια πρόκριση για Αυστραλία – Νίκη γοήτρου η Τυνησία

Published on

Οι “socceroos” στην επόμενη φάση για δεύτερη φορά στην ιστορία.

Σε ένα ματς που η Δανία ήθελε οπωσδήποτε νίκη ενώ η Αυστραλία έπαιζε για δύο αποτελέσματα, οι τυπικά φιλοξενούμενοι Αυστραλοί χαμογέλασαν στο τέλος. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς μεγάλες συγκινήσεις, όμως στο δεύτερο οι Δανοί εμφανίστηκαν σχετικά νωθροί και οι παίκτες του Γκρέιαμ Άρνολντ το εκμεταλλεύθηκαν στο έπακρο. Στο 60ο λεπτό ο Λέκι με σουτ μέσα από την περιόχη πέτυχε το γκολ που χάρισε τη νίκη στην Αυστραλία και το εισιτήριο για τους “16” για δεύτερη φορά μετά το 2006, στα γήπεδα της Γερμανίας.

Αυστραλία (Άρνολντ): Ράιαν, Ντέγκενεκ, Σούταρ, Ρόουλς, Μπέχιτς, Λέκι (89′ Χρούστιτς), Μόι, Ιρβάιν, Γκούντγιν (46′ Μπακούς), ΜακΓκρι (74′ Ράιτ), Ντιουκ (82′ MακΛάρεν)

Δανία (Χιούλμαντ): Σμάιχελ, Ράσμους Κρίστενσεν (46′ Μπα), Άντερσεν, Αντρέας Κρίστενσεν, Μέλε (69′ Κορνέλιους), Χόιμπιεργκ, Γιένσεν (59′ Ντάαμσγκαρντ), Σκοβ-Όλσεν (69′ Σκοβ), Έρικσεν, Λίντστρεμ, Μπρέθγουεϊτ (59′ Ντόλμπεργκ)

Στο δεύτερο ματς ο Ντιντιέ Ντεσάμπ αποφάσιε να ξεκουράσει παίκτες καθώς η Γαλλία έχει ήδη προκριθεί και οι Τυνήσιοι προσπάθησαν για το καλύτερο. Πίεσαν τους Γάλλους και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Καζρί στο 69′ με τον Ντεσάμπ να περνάει στο ματς τους Μπαπέ, Γκριεζμάν, Ραμπιό και Ντεμεπλέ. Οι “μπλε” ανέβασαν στροφές και έκλεισαν τους Αφρικανούς στα καρέ τους αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν με τον Γκριεζμάν στο 103′ το γκολ όμως ακυρώθηκε ως οφσφάιντ από το VAR και η Τυνησία πανηγύρισε μία νίκη χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Τυνησία (Κάντρι): Νταχμέν, Μεριά, Γκαντρί, Ταλμπί, Κεχρίντα, Σκίρι, Λαϊντούνι, Μααλούλ, Σλιμανί (83′ Αμπντί), Μπεν Ρομντχάν (74′ Τσααλελί), Καζρί (60′ Τζεμπαλί)

Γαλλία (Ντεσάμπ): Μανταντά, Ντισασί, Βαράν (63′ Σαλιμπά), Κονατέ, Καμαβινγκά, Τσουαμενί, Γκεντουζί (79′ Ντεμπελέ), Φοφανά (73′ Γκριεζμάν), Βερετού (63′ Ραμπιό), Κομάν (63′ Μπαπέ), Κόλο Μουανί

Popular Posts

Copyright © 2023 Skygoal