Connect with us

Παγκόσμιο Κύπελλο

Τη σκόρπισε στα…4 σημεία του ορίζοντα

Μία φανταστική Βραζιλία ξεπέρασε με ευκολία του εμπόδιο της Ν. Κορέας και με νίκη 4-1 προκρίθηκε στον προημιτελικό.

Η Σελεσάο μπήκε με άγριες διαθέσεις στο γήπεδο και μόλις στο 7ο λεπτό ο Βινίσιους άνοιξε το σκορ ύστερα από όμορφη προσπάθεια του Ραφίνια. Έξι λεπτά αργότερα ο Νεϊμάρ διπλασίασε τα τέρματα της Βραζιλίας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Ριτσάρλισον. Στο 29′ ήταν η σειρά του Ριτσάρλισον να χριστεί σκόρερ με πλασέ ύστερα από έναν θαυμάσιο συνδυασμό με τον Μαρκίνιος και τον Τιάγκο Σίλβα και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Το κερασάκι στην τούρτα (4-0) ήρθε στο 36′ όταν ο Πακέτα έπιασε σουτ στην κίνηση, ύστερα από μπαλιά του Βινίσιους και έστειλε με εντυπωσιακό τρόπο την μπάλα στα δίχτυα.

Το μόνο που κατάφεραν οι Κορεάτες ήταν μειώσουν σε 4-1 με γκολ του Πάικ Σεούνγκ-Χο στο 76ο λεπτό. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν αρκετά μεγαλύτερο αλλά οι Βραζιλιάνοι στο δεύτερο ημίχρονο κατέβασαν ταχύτητα ενώ ο Ντάνι Άλβες, στα 40 του χρόνια, παραλίγο να μας χαρίσει τη φάση της βραδιάς όταν απέτυχε να σκοράρει μετά από ένα “αεροπλανικό” σου που επιχείρησε.

Βραζιλία (Τίτε): Άλισον (81’ Βέβερτον), Έντερ Μιλιτάο (63’ Ντάνι Άλβες), Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Ντανίλο (72’ Μπρέμερ), Κασεμίρο, Πακετά, Νεϊμάρ (81’ Ροντρίγκο), Βινίσιους (72’ Μαρτινέλι), Ρισάρλισον, Ραφίνια.

Νότιος Κορέα (Μπέντο): Κιμ Σέουνγκ-Γκιου, Κιμ Τζιν-Σου (46’ Χονγκ-Τσουλ), Κιμ Μιν-Τζάε, Γιουνγκ Βου-Γιουνγκ (46’ Σον Γιουν-Χο), Χουάνγκ Ιν-Μπέομ (65’ Πάικ Σέουνγκ-Χο), Σον Χέουνγκ-Μιν. Τσο Γκούε-Σουνγκ (80’ Χουάνγκ Ούι-Τζο), Λι Τζάε-Σουνγκ (74’ Λι Κανγκ-Ιν), Χουανγκ Χι-Τσαν, Κιμ Μουν-Χουάν, Κιμ Γιουνγκ-Γκουόν.

Advertisement

Must See

More in Παγκόσμιο Κύπελλο