Connect with us

Ποδόσφαιρο

Το ποδόσφαιρο στα νησιά Μάρσαλ συνεχίζει να μεγαλώνει!

Μέσα στον Μάρτιο η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου των Νήσων Μάρσαλ διοργάνωσε το πρώτο στάδιο προπόνησης των εθνικών ομάδων στο Springdale του Αρκάνσας στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Η Ομοσπονδία κάλεσε 6 από τους ποιο ταλαντούχους παίχτες που διαμένουν στις Ηνωμένες Πολιτείες να συμμετάσχουν για 3 ημέρες και να προπονηθούν στο ποδόσφαιρο σάλας.

Στο Springdale διαμένουν περίπου 15.000 Μαρσαλέζοι και ήταν η καλύτερη επιλογή για να ξεκινήσει η εκπαίδευση και η στελέχωση των εθνικών ομάδων των Νήσων. Αυτό αποτέλεσε και έναν ακόμη λόγο για να οικοδομηθούν συνεργασίες με διάφορους οργανισμούς. 

Το τριήμερο προπονητικό καμπ έγινε με την βοήθεια χορηγιών και μετά από ένα έντονο διήμερο προπονήσεων την 3η ημέρα διοργανώθηκε ένας φιλικός με μια τοπική ομάδα από την περιοχή. 

Μιλώντας στην επίσημη σελίδα της Ομιοσπονιδας, ο Matt Webb, αθλητικός διευθυντής ανέφερε: “Αυτή η εβδομάδα ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η ατομική ποιότητα των παικτών είναι ένα πράγμα, αλλά η προσωπικότητά τους είναι αυτή που θα κάνει αυτή την ομάδα ξεχωριστή. Λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία των παικτών και ότι συναντώντας ο ένας τον άλλον για πρώτη φορά, αυτό το στρατόπεδο μπορεί να θεωρηθεί τεράστια επιτυχία. Είμαστε πιο σίγουροι από ποτέ για το ότι τα Νησιά Μάρσαλ θα μπορέσουν να αγωνιστούν στον πρώτο τους διεθνή αγώνα φέτος. Η προσοχή μας θα στραφεί τώρα στο να βρούμε αντίθεση για μια διεθνή σάλα σάλας γυναικών και να δημιουργήσουμε μια δομή προπονητή στο μέρος για να υποστηρίξει την ομάδα για μελλοντικές εκπαιδεύσεις».

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο