Connect with us

Ποδόσφαιρο

Υπάρχει φαβορί στο ντέρμπι του L.A. μα και παράδοσή…

Καλημέρα φίλοι. Ακόμα μία μέρα η χθεσινή, όπου φτάνουμε στην «πηγή», αλλά δεν πίνουμε νερό. Με δύο επιλογές περασμένες από τις τρείς κλείσαμε και θα μπορούσαμε και το απόλυτο. Η Γκοϊας όμως και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μπόρεσε να φέρει το ματς στα ίσια με την Κοριτίμπα, χάνοντας την μία ευκαιρία μετά την άλλη. Για την ιστορία, έχασε 1-2. Οι άλλες δύο επιλογές πάντως και όπως πάντα, πέρασαν «αέρα». Το «ξημερώνουμε» σήμερα πάλι, αφού υπάρχουν αγώνες για MLS!

Ντάλας – Ουάσιγκτον

Δεν θα σας κουράσω σήμερα καθόλου και θα μπούμε στο «ψητό» κατευθείαν. Η πρώτη επιλογή έρχεται από τον αγώνα ανάμεσα σε Ντάλας και Ουάσιγκτον. Κοιτώντας τις αποδόσεις κανείς, αλλά και την εικόνα των δύο αντιπάλων ,ως στιγμής στην χρονιά θα δει πως είναι κάπως ισορροπημένες και πολύ σωστές.

Υπάρχει ένα μικρό προβάδισμα λόγο έδρας, αλλά μέχρι εκεί. «Αεράμυνες» αμφότερες οι δύο ομάδες, αλλά με επιθέσεις…. συμπαθητικές για τα «στάνταρ» τους και θα πάμε στο over 2,5 χωρίς δεύτερη σκέψη.

Κολοράντο – Πόρτλναντ

Η Δεύτερη επιλογή μας είναι και πάλι από παιχνίδι, όπου δεν υπάρχει φαβορί και όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά. Τελευταίο στην βαθμολογία με ρεκόρ 2-8-10 και 14-29 το Κολοράντο, δύο θέσεις πιο πάνω το Πόρτλαντ με 5-7-9 και 23-31 τέρματα.

Η αλήθεια είναι πάντως, πως με τα ρόστερ που διαθέτουν οι δύο ομάδες δεν είναι και για κάτι περισσότερο. Στα του σημείου μας και χωρίς πολλά-πολλά, πάμε στο αμφίσκορο και τέλος!

Λ.Α. Γκάλαξι – Λος Άντζελες Γκάλαξι

Η τελευταία μας επιλογή έρχεται από το Λος Άντζελες με…αγάπη. Τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες της πόλης, όπου ανεξαρτήτως βαθμολογικής και αγωνιστικής κατάστασης προσφέρουν θέαμα, όταν συγκρούονται. Οι φιλοξενούμενοί φέτος όμως και για να τα λέμε σωστά, είναι πολλή ανώτεροι.

Δεύτεροι με 9-5-5 και 28-21. Σε αντίθεση με αυτούς, οι γηπεδούχοι μετράνε ρεκόρ 3-7-9 με 18-31 και είναι στην προτελευταίας θέση στης βαθμολογίας. Ξεκάθαρο φαβορί λοιπόν η Λος Άντζελες, αλλά με άσχημη παράδοση κόντρα στην Λ.Α. αφού μετράνε ρεκόρ 0-2-5 με τέρματα 16-9 στα τελευταια!

Πολλή καλή επίθεση διαθέτει πάντως, η φιλοξενούμενη ομάδα και κόντρα στην τραγική άμυνα των γηπεδούχων, μπορεί να βρει εύκολα το γκολ. Δεν θα πάω σε σημείο όμως και θα αρκεστώ στο over 1,5 της φιλοξενούμενης!

Συνοπτικά προτείνω

03:30 Ντάλας – Ουάσιγκτον : 0ver 2,5 (2,00-2,10)

04:30 Κολοράντο – Πόρτλναντ : G / G (1,80-1,95)

05:30  Λ.Α. Γκάλαξι – Λος Άντζελες Γκάλαξι : Over 1,5 Λος Άντζελες Γκάλαξι (1,90-2,10)

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο