Connect with us

Ποδόσφαιρο

Χαλαρό ποντάρισμα σήμερα, σε «πονηρά» σημεία!

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχετε φίλοι. Δεν ξέρω τι να πω για τα χθεσινά, αφού από θέμα ατυχίας δεν κάναμε το απόλυτο, όπου θα βγάζαμε ένα τεράστιο κέρδος. Όσοι είδατε ειδικά τους αγώνες των Λίβερπουλ και Τότεναμ, θα καταλάβατε αμέσως τι εννοώ. Αμφότερες ήταν πολύ καλύτερες απέναντι σε Τσέλσι και Μπρέντφορντ, αλλά δεν καταφέραν να πάρουν την νίκη.

Για την ιστορία, οι «ρεντς» ήρθαν 1-1 στον Λονδίνο και τα «σπιρούνια» 2-2 στην Μπρέντφορντ, σε ένα ματς, όπου είχαν το «πάνω» χέρι σε όλη σχεδόν την διάρκεια του, αλλά δεν μπόρεσαν να το εκμεταλλευτούν. Οι άλλες δύο επιλογές μας πάντως, πέρασαν σχετικά εύκολα και αν κάποιος τα έπαιξε μόνα τους, έβγαλε κέρδος. Ειδικά το «διπλό» της Μπέτις (2-1 κέρδισε) στην Βιγιαρεάλ, όπου πλήρωνε άνω του 4,10! Κοντά στο 3,00 πλήρωνε και το over 4,5 της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στην έδρα της Λοκομοτίβ Λειψίας (7-0 το τελικό αποτέλεσμα). Ακόμα ένα «δυνατό» σημείο για την στήλη.

Για σήμερα Δευτέρα και πριν τους αγώνες για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και αυτά των Κόνφερενς και Γιουρόπα θα κάνουμε ένα μικρό «ζέσταμα», με τρείς επιλογές. Δύο από Πορτογαλίας και μία από Ισπανία. Καλή επιτυχία και από αύριο με υγεία και τις τσέπες γεμάτες!

Συνοπτικά προτείνω

20:45 Μορεϊρένσε – Πόρτο : Over 1,5 ημ (2,45-2,55)

22:30 Ατλέτικο Μαδρίτης – Γρανάδα : 1 ημ / 1 τελ (1,88-2,05)

22:45 Μποαβίστα – Μπενφίκα : Over 1,5 ημ (2,42-2,55)

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο