Super League

Super League: Νίκες για ΠΑΟΚ και Ιωνικό Νικαίας

Published on

O πρώτος αγώνας ήταν μεαξυ ΠΑΟΚ-Λεβαδειακού, οι γηπεδούχοι πήραν μια αγχωτική νίκη, με τον Λεβαδειακός να ισοφαρίζει σε 1-1 και να κάνει και το 3-2 έχοντας ευκαιρία να ισοφαρίσει και σε 3-3.

Για τους γηπεδούχους τα γκολ μπήκαν από τους Τιάγκο Ντάντας στο 10′ και στο 45’+4’ και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης στο 61’, ενώ για τον Λεβαδειακό οι Τιερί Μουτίνιο στο 15′ με πέναλτι και ο  Τριαντάφυλλο Τσάπρα στο 66’.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (79′ Βιεϊρίνια/90’+3′ Νάσμπεργκ), Κάργας, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ (81′ Φιλίπε Σοάρες), Ντάντας, Νάρεϊ (72′ Α. Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας (80′ Μπίσεσβαρ), Τάισον, Ολιβέιρα.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Τζημόπουλος, Βινίσιους, Βήχος (78′ Συμελίδης), Μεχία (79′ Σακό), Νταμπό (67′ Γερεμέγεφ), Τσάπρας, Παναγιώτου, Μουτίνιο, Λούα Λούα (56′ Τορό), Νίκας.

Οι Νικαιώτες έφυγαν με το τεράστιο «διπλό» (2-0) από το «Αθανάσιος Διάκος» επί της Λαμίας και έβαλαν φωτιά στις θέσεις του υποβιβασμού.

Στο ντεμπούτο του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο του Ιωνικού απέναντι στην πρώην ομάδα του, τη Λαμία, ήταν το καλύτερο που θα μπορούσε να περιμένει, σπάζοντας και το αρνητικό σερί με τις 5 συνεχόμενες ήττες.

Το αυτογκόλ του Μπεχαράνο στο 19΄ και το τέρμα του Βαλεριάνου στο 44΄έδωσαν την νίκη στον ουραγό της βαθμολογίας.

ΛΑΜΙΑ (Σάββας Παντελίδης): Σαράνοφ, Τζανετόπουλος, Νούνιες (55΄ Ντε Βινσέντι), Βέργος (45΄+2 Μανούσος), Σλίβκα, Μπεχαράνο (55΄ Στάνκο), Μαρτίνεθ (73΄ Τσιλούλης), Παούλαβετς, Ρόμανιτς, Βασιλαντωνόπουλος (73΄ Σιμόν), Αμπάντα

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Γούλερι (46΄ Καμπράλ), Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ρομαό, Σάκιτς (90΄+2 Τσιμπσάχ), Φαντιγκά (87΄ Ρουμπουλάκου), Κάνιας, Σεμπά (77΄ Αντούνιες), Μάντζης

Popular Posts

Copyright © 2023 Skygoal