Connect with us

Europa League

Ήττα για τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του Europa League

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα του ομίλου του, ο Ελ Κααμπί σκόραρε δυο φορές (40′, 75′), αλλά, οι Γερμανοί είχαν τις λύσεις. Η αμυνα των “Ερυθρόλευκων” έκανε σημαντικά λάθη κάτι που οι Φράιμπουργκ δεν τα άφησε να πάνε ανεκμετάλευτα.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την πρώτη φάση να γίνετε μόλις στο 6ο λεπτό από τους “Ερυθρόλευκους” με τον ελ Κααμπί. Όμως η Φράιμπουργκ ήταν που πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Σαλάι που πλάσαρε τον τον κίπερ του Ολυμπιακού στο 8’. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Μασούρα στο 15’, με τους φιλοξενούμενους να απαντάνε στο επόμενο λεπτό. Το κόρνερ του Φορτούνη στο 26’ παραλίγο να μπει γκολ, αλλά, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 40’ με τον ελ Κααμπί. Όμως, οι Γερμανοί δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και πήγε με το σκορ υπέρ της όταν ο Γκρίφο στις καθυστερήσεις (45+7΄) έκανε το 2-1.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με αλλαγή, ο Ποντένσε πήρε τη θέση του Μπιέλ, οι “Ερυθρόλευκοι” ισοφάρισαν τον αγώνα στο 75’ ξανά με τον ελ Κααμπί, όταν πήρε την σέντρα από τον Φορτούνη και με το αριστερό πόδι την έσπρωξε από κοντά στα δίχτυα. Οι Γερμανοί πήραν κεφάλι στο σκορ στο 86’ όταν ο Φίλιπ μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το κοντρόλ και πλάσαρε για το 3-2 που ήταν και το σκορ του αγώνα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Φρέιρε, Ορτέγκα (78΄ Κίνι), Έσε (24΄ Ιμπόρα), Καμαρά, Μασούρας (61΄ Γιόβετιτς), Μπιέλ (46΄ Ποντένσε), Φορτούνης (78΄ Σολμπάκεν), Ελ Κααμπί.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ (Κρίστιαν Στράιχ): Ατουμπολού, Κίμπερλ, Γκίντερ, Λάινχαρτ, Σμιτ (55΄ Σιλντιγιά), Χέφλερ, Εγκεστάιν, Ντόαν (90΄+2 Αντάμου), Σάλαι (76΄ Φίλιπ), Γκρίφο (76΄ Βάισαουπτ), Χέλερ (90΄+2 Κάιτελ)

Advertisement

Must See

More in Europa League