Connect with us

Σπορ

Ανταπόκριση από την Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Σήμερα 19/09, λίγο μετά της 18:00 ήταν προγραμματισμένη η συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, υπήρξε αλλαγή ημέρας λόγο του τουρνουά που διεξήχθη μέσα στο Σαββατοκύριακο από το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης ήταν δυο, η εκλογή γραμματέα Γενικής Συνέλευσης και η έγκριση του προϋπολογισμού τη φετινής αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Αν και ξεκίνησε με μια ολιγόλεπτη καθυστέρηση, ο κόσμος δεν ήταν αρκετός στην συνέλευση, όμως οι ερωτήσεις για το πρόσφατο δημοψήφισμα του γηπεδικού και της διπλής ανάπλασης του Βοτανικού μονοπώλησε σε όλη την διάρκεια της και με την ένταση να ανεβαίνει κατά διαστήματα. Σίγουρα υπάρχουν αρκετά ερωτήματα να απαντηθούν από την Διοίκηση του Ερασιτέχνη, αλλά, θα συνεχιστεί να υπάρχει έντονη συζήτηση γύρω από το θέμα αυτό είτε είναι στην ημερήσια διάταξη των επόμενων Συνελεύσεων είτε όχι, αλλά και μέσα από τα διάφορα πηγαδάκια των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Στα της συνέλευσης τώρα, δικαίωμα ψήφου είχαν μόνο τα μέλη του Συλλόγου και ως Γραμματέας της Γενικής Συνέλευσης ορίστηκε ο κ. Στάθης Σταθόπουλος  ενώ εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Advertisement

Must See

More in Σπορ