Connect with us

Champions League

Δεν μπορεί ακόμα να φτάσει τα αστέρια

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 1-2 από την Αντβέρπ και αποκλείστηκε από τους ομίλους του Champions League.

Η βελγική ομάδα ήταν καλύτερη και πιο ουσιαστική και στα δύο ματς των play offs και με δύο νίκες στέλνει την ΑΕΚ στο Europa League. Οι κιτρινόμαυροι εμφάνισαν καλό πρόσωπο ανά διαστήματα, έχασαν ευκαιρίες και στα δύο ματς αλλά τους έλειψαν τα γκολ και η ουσία.

Στην OPAP Arena το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ με την ΑΕΚ όσο περνούσαν τα λεπτά να ανεβάζει στροφές αλλά οι Βέλγοι ήταν πολύ σωστά στημένοι και άνοιξαν το σκορ στο 72′ με τον Κερκ και κάπου εκεί φάνηκε να τελειώνει και η υπόθεση πρόκριση. Ο Σέρχιο Αραούχο όμως είχε άλλη άποψη ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 90′, όμως από την πίεση της ΑΕΚ για ανατροπή του σκορ, οι παίκτες της Αντβέρπ έβρισκαν εύκολα χώρους και στο 90’+5′ ο Μπαλικουίσα έγραψε το τελικό 1-2, στέλνοντας τους Βέλγους στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα (80′ Γιόνσον), Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (80′ Πισάρο), Πινέδα, Άμραμπατ (69′ Ελίασον), Γκατσίνοβιτς (80′ Μάνταλος), Τσούμπερ (69′ Αραούχο), Πόνσε.
Αντβέρπ (Φαν Μπόμελ): Μπουτέ, Ντε Λαέτ, Κουλιμπαλί, Αλντερβάιρελντ (65′ Φαν Ντεν Μπος), Βάινς, Κεϊτά, Φερμίρεν, Εκέλενκαμπ (66′ Κερκ), Μπαλίκουισα (97′ Οντρέικα), Μούγια, Γιάνσεν (83′ Γιουσούφ).

Advertisement

Must See

More in Champions League