Connect with us

Ποδόσφαιρο

Δεν το βάζουμε κάτω και πάμε να τους τα «πάρουμε»!

Καλημέρα φίλοι. Σερί τα πάμε τα ξενύχτια, ώστε να βγάλουμε κέρδος, αλλά πραγματικά όποιος βλέπει τα παιχνίδια και τον τρόπο που χάνουμε το απόλυτο, θα δει σημεία και «τέρατα».  Στην κυριολεξία όμως! Εχθές είχαμε επιλέξει μία «τριάδα» που αν έβγαινε, θα φτιάχναμε την «κάβα» μας για τα καλά. Λίγο θέλαμε, αλλά στον αγώνα της Γουαδαλαχάρα με την Νεκάξα το αμφίσκορο δεν πέρασε, παρά το ότι η Νεκάξα είχε ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα. Έντεκα τελικές! Δεν τις λες και λίγες πάντως.

Για την ιστορία έχασε 0-2. Οι άλλες δύο επιλογές μας φυσικά και ως συνήθως, πέρασαν πολύ εύκολα. 0-0 η Σάντος με την Άτλας και πληρωθήκαμε την ισοπαλία με απόδοση άνω του 3,20!, ενώ το αμφίσκορο στον αγώνα της Παλμεϊρας με την Σάο Πάολο πέρασε πολύ πιο εύκολα. 2-1 νίκη για τους γηπεδούχους και πήραμε απόδοση άνω του 2,00 σε αυτό το σημείο. Ξενύχτη και απόψε μάγκες, με Ουρουγουάη και Μεξικό, ώστε να βγούμε από «πάνω»!

02:00 Ντεφένσορ –  Ντανούμπιο

Αρχή θα κάνουμε με τον πρώτο χρονικά αγώνα στις επιλογές μας και αυτός είναι από την Ουρουγουάη. Ντέρμπι μάλιστα, αφού η Ντεφένσορ είναι πρώτη στην βαθμολογία του Α’ ομίλου στο «Ιντερμνέντιο» και η Ντανούμπιο, δεύτερη στο μείον «ένα».

3-2-0 με 8-2 για τους γηπεδούχους ως στιγμής, 3-1-1 με 5-2 οι φιλοξενούμενοι. Αμφότερες οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες (1-0 την Μπόστον Ρίβερ εκτός η Ντεφένσορ, με το ίδιο σκορ εντός την Πενιαρόλ η Ντανούμπιο) και όλα δείχνουν πως θα γίνει μεγάλη «μάχη» στο συγκεκριμένο ματς.

Το ίδιο δείχνει και η παράδοση στα μεταξύ τους όμως, καθώς στα τελευταία δέκα με γηπεδούχο την Ντεφένσορ το ρεκόρ είναι 4-4-2 με 14-11 τέρματα. Γκολ και θέαμα δηλαδή με ένα μικρό προβάδισμα για τους πρωτοπόρους. Τι καλύτερο λοιπόν, από το να πάμε στο γκολ – γκολ και να δούμε το ματς χωρίς άγχος;;;

04:00 Μασατλάν – Μοντερεϊ

Συνέχεια θα δώσουμε με Μεξικό στις επιλογές μας και τον αγώνα της Μασατλάν με την Μοντερεϊ. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει κάπως ικανοποιητικά τις υποχρεώσεις τους στο «Κλαουσούρα», αφού μετράνε δύο ισοπαλίες και μάλιστα απέναντι σε καλύτερες ομάδες από αυτούς. 1-1 στην «πρεμιέρα» με την Πατσούκα και 0-0 με την Πόυμας πριν λίγα βράδια εκτός έδρας.

Για την Μοντερεϊ πάντως δεν είναι και τόσο καλά τα πράγματα. Μπορεί να έχει τέσσερις βαθμούς σε δύο παιχνίδια, αλλά οι αποδοκιμασίες από τον κόσμο για τον τρόπο που παίζει, είναι πολλές και σίγουρα επηρεάζουν παίκτες και προπονητή, σε μία χρονιά πολύ απαιτητική, τόσο για τον σύλλογο όσο και για τους ίδιους.

Στην εντός έδρας νίκη (1-0) μάλιστα με την Άτλας πριν λίγα βράδια, οι αποδοκιμασίες ήταν περισσότερες και από αυτές της «πρεμιέρας», όπου και ήρθε 1-1 με την  Ατλέτικο Λούις. Στα του σημείου μας τώρα. Πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν τους γηπεδούχους να είναι όπως στο «Απερτούρα». Δηλαδή «σάκο» τους μποξ.

Προς το παρόν πέφτουν έξω, αφού οι δύο ισοπαλίες με καλύτερους αντιπάλους είναι ενθαρρυντικά «σημάδια» για τον σύλλογο. Το κακό είναι όμως, πως στα δύο αυτά ματς που έχει δώσει η Μασατλάν δείχνει τεράστιο πρόβλημα, στο να «παράγει» φάσεις για γκολ. Το ίδιο πρόβλημα έχει φυσικά και η Μοντερεϊ και τα δύο γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια, δεν πρέπει να ξεγελάνε κανέναν προς το παρόν. Ήρθαν από λάθη αντιπάλων.

Έτσι, δεν βλέπω τον τρόπο να «μεταμορφωθεί» επιθετικά μέσα σε τόσες λίγες μέρες και κόντρα σε μία ομάδα, που ναι μεν δεν κάνει ευκαιρίες για γκολ, αλλά πίσω είναι πολύ «σφικτή». Και επειδή πάντα μιλάμε βάσει εικόνας παιχνίδι με παιχνίδι των ομάδων, θα πάμε στην ισοπαλία!

06:10 Τιχουάνα – Κρουζ Αζούλ

Η τελευταία επιλογή είναι για την ώρα του πρωινού καφέ μας (στις έξι το πρωί ο αγώνας) και από ένα ματς εντελώς αμφίρροπο και ανάμεσα σε δύο ομάδες που ως στιγμής δεν έχουν δείξει κάτι σημαντικό.

Θα πει κανείς πως είναι νωρίς ακόμα. Συμφωνώ, αλλά γράψαμε και πιο πάνω, πως πάντα οι επιλογές μας έχουν να κάνουν με την εικόνα που βγάζουν οι ομάδες σε κάθε παιχνίδι.

0-0-1 με 3-4 η Τιχουάνα, 0-0-2 με 0-4 η Κρουζ Αζούλ. Έχουμε να κάνουμε ξεκάθαρα λοιπόν με ένα «ζευγάρι», όπου αμφότερες οι ομάδες έχουν ακόμα «βαριά» τα πόδια τους και θέλουν χρόνο για να πάρουν «μπρος».

Παραδοσιακά πάντως, τα μεταξύ τους παιχνίδια είναι πολύ κλειστά. Ενδεικτικό είναι στα εννέα τελευταία με γηπεδούχο την ΤΙχουάνα το ρεκόρ είναι στο 2-4-2 με 8-10 τέρματα και σε αυτά μόνο ένα ματς ήρθε over. Βλέπουμε λοιπόν, ότι όλα τα μεταξύ τους είναι στο όριο σε ότι έχει να κάνει με τα τέρματα, αλλά με την ισοπαλία «κυρίαρχο» σημείο. Ρισκάρουμε σε αυτήν λοιπόν που τριπλασιάζει την απόδοση μας!

Συνοπτικά προτείνω

02:00 Ντεφένσορ –  Ντανούμπιο : G / G (2,05-2,15)

04:00 Μασατλάν – Μοντερεϊ: X (3,65-4,00)

06:10 Τιχουάνα – Κρουζ Αζούλ: X (3,20-3,35)

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο