Connect with us

Ποδόσφαιρο

Εν αναμονή του Μέσσι όλο το MLS, όπως και η Ίντερ που «βουλιάζει»!

Συνήθεια θα μας γίνει το ξενύχτη αυτές τις μέρες, μιας και σήμερα θα το πάμε μέχρι πρωί. Δεν έχει βέβαια και κάτι ενδιαφέρον την ημέρα το πρόγραμμα, οπότε θα ρίξουμε την «ζαριά» μας σε παιχνίδια από το MLS, όπου ζει στον «αστερισμό» του Μέσσι και ακόμα δεν έχει «πατήσει» το πόδι του εκεί! Με 1/3 κλείσαμε την μέρα εχθές και μάλιστα πέρασε το πιο μεγάλο σημείο που είχαμε δώσει. Το αμφίσκορο στον αγώνα της Νιούελς, όπου πλήρωνε κάτι παραπάνω από 2,55.

 Φιλαδέλφεια – Ίντερ Μαϊάμι

Αρχή θα κάνουμε με ένα ματς, όπου έχει φαβορί και μάλιστα ξεκάθαρο. Αυτό δεν είναι άλλο από την Φιλαδέλφεια που με ρεκόρ 9-4-5 και τέρματα 30-19 είναι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και ανεβαίνει σιγά-σιγά προς τα πάνω. Αντίπαλος της τα ξημερώματα είναι η Ίντερ του Μέσσι, που ακόμα δεν έχει φτάσει στην χώρα και θα αργήσει λίγο.

Η ίντερ δεν κάνει καθόλου καλή σεζόν και με ρεκόρ 5-0-12 και 16-24 είναι στον «πάτο» της βαθμολογίας και τα  πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Τουλάχιστον μέχρι να μπει και ο Μέσσι στο…παιχνίδι.

Χωρίς πολλά-πολλά και στο σημείο μας. Την δεδομένη χρονική στιγμή, η φιλοξενούμενη ομάδα δεν μπορεί να «χτυπήσει» την Φιλαδέλφεια που κακά τα ψέματα, είναι ένα «κλικ» πάνω της.

Την διαφορά δυναμικότητας που τις χωρίζει, φανερώνουν και οι αποδόσεις εξάλλου που είναι τραγικά χαμηλές. Έτσι και για να πληρωθούμε με καλύτερη απόδοση, θα ποντάρουμε στον «άσσο» με over 2,5 που «διπλασιάζει» σχεδόν την απόδοση.

Κολόμπους – Νάσβιλ

Συνεχίζουμε με αγώνα από το MLS και το ντέρμπι ανάμεσα σε Κολόμπους και Νάσβιλ. Οι δύο ομάδες κάνουν μία σχετικά καλή χρονιά ως στιγμής και είναι μέσα στην πρώτη «επτάδα» των πλέει – οφ που θα διεκδικήσουν το τίτλο με το πέρας της κανονικής διάρκειας.  

Έκτη με 8-4-6 και 36-26 η γηπεδούχος, δεύτερη με 10-5-4 και 28-14 η φιλοξενούμενη. Επιθετικές ομάδες αμφότερες, αλλά και…απρόσεκτες αμυντικά (όχι ότι είναι κάτι παράξενο για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, αφού όλες οι ομάδες αμυντικά δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη) και ένα καλό σημείο για ποντάρισμα, είναι το over 2,5 που υπάρχει σε καλή απόδοση και δεν αποτελεί μεγάλο ρίσκο.

Νέα Υόρκη – Ατλάντα Γιουνάιτεντ

Κλείνουμε με ακόμα ένα παιχνίδι, όπου θα ψάξουμε κέρδος στα τέρματα. 4-8-6 με 13-18 και τρίτη από το τέλος η Νέα Υόρκη, υποδέχεται την πολύ καλύτερη της, φέτος, Ατλάντα που «τρέχει» ρεκόρ 7-8-4 με 37-31 και είναι πέμπτη στην βαθμολογία.

Την δεδομένη χρονική στιγμή και πάντα βάσει εικόνας, παιχνίδι με παιχνίδι για τις ομάδες, οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλύτεροι αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και δίκαια δίνονται σαν φαβορί στην αναμέτρηση.

Εκτός έδρας όμως, χάνουν πολύ την δυναμική τους και το 1-5-3 με 13-18 τα λέει όλα. 3-4-2 με 9-10 η Νέα Υόρκη μπροστά στο κοινό της και ταυτόχρονα ο αγώνας γίνεται no-bet. Πάμε στο over 2,5 και εδώ, ώστε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Συνοπτικά προτείνω

02:30 Φιλαδέλφεια – Ίντερ Μαϊάμι: 1/ Over 2,5 (2,10-2,30)

02:30 Κολόμπους – Νάσβιλ :Over 2,5 (1,82-1,95)

 02:30 Νέα Υόρκη – Ατλάντα Γιουνάιτεντ  : Over 2,5 (1,85 – 1,95)       

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο