Connect with us

Ποδόσφαιρο

Πατσούκα εναντίον Τίγκρες για την «κούπα»!

Μία «ανάσα» από το 3/3 φτάσαμε σήμερα τα ξημερώματα, αλλά ο αγώνας της Κολόμπους με την Νάσβιλ, αν και ήταν ανοικτός και με πολλές ευκαιρίες (κυρίως για τους γηπεδούχους) δεν μας επιβεβαίωσε στο over 2,5 για να κάνουμε το απόλυτο. Για την ιστορία οι γηπεδούχοι κέρδισαν 2-0. Οι άλλες δύο επιλογές τώρα, πέρασαν πολύ εύκολα, αφού το over στο ματς της Ατλάντα με την Νέα Υόρκη ήρθε (4-0 κέρδισε η Νέα Υόρκη) και η Ίντερ Μαϊάμι έχασε 4-1 από την Φιλαδέλφεια (νίκη της Φιλαδέλφειας με πάνω από δύο γκολ θέλαμε).  Πάμε στα αποψινά, όπου έχουμε μία «τριάδα» Λάτιν και εφικτή, ώστε να διώξουμε την «γκίνια» από  πάνω μας.

Παλμεϊρας – Μποταφόγκο

Αρχή θα κάνουμε με το ντέρμπι κορυφής στην Βραζιλία. Την πρώτη της βαθμολογίας Μποταφόγκο, υποδέχεται η Παλμεϊρας και θέλει μόνο τη νίκη, αφού είναι ήδη στο μείον «πέντε» από αυτήν. Οι γηπεδούχοι την αγωνιστική που πέρασε απογοήτευσαν με την εικόνα τους, όπου και έχασαν (0-1) εκτός έδρας από την Μπαϊα, σε ένα ματς που ήθελαν μόνο τη νίκη, ώστε να πάνε στο ντέρμπι με καλή ψυχολογία.

Δεν τα κατάφεραν και πλέον «τρέχουν». Στο 6-4-1 με 22-9 πλέον το ρεκόρ τους. Για την Μποταφόγκο τα πράγματα πάνε καλύτερα από όσο περιμέναν και οι ίδιοι οι άνθρωποι του συλλόγου, όταν κάνανε τον σχεδιασμό της χρονιάς.

Η δύσκολη, αλλά δίκαιη νίκη στην έδρα της Κουϊαμπά, την κράτησε στην κορυφή της βαθμολογίας, με ρεκόρ 9-0-2 και 19-7 τέρματα και αν απόψε πάρει «τρίποντο» στην έδρα της Παλμεϊρας, φεύγει οκτώ βαθμούς μπροστά και γίνεται ξεκάθαρα το πρώτο φαβορί για τον τίλτε και ας είναι νωρίς ακόμα.

Στην έδρα αυτήν όμως, έχει άσχημη παράδοση, μιας και το τελευταίο «διπλό» το πέτυχε  το μακρινό 2014. Από τότε μετράει πέντε ήττες και μία ισοπαλία. Γενικά η έδρα της Παλμεϊρας ήταν πάντα «αφιλόξενη» αυτήν.

Δυνατές ομάδες αμφότερές φέτος, πολύ σκληρές, με τον αγώνα την δεδομένη χρονική στιγμή να είναι no-bet. Έτσι, οι αποδόσεις του 1,55 – 1,65 στην Παλμεϊρας είναι μόνο για γέλια. Πάμε στο αμφίσκορο λοιπόν και τίποτα άλλο!

Αμέρικα Μινείρο – Ιντερνασιονάλ

Από το κακό στο χειρότερο πάει η Μινεϊρο. Η ήττα της αγωνιστικής που πέρασε από την Γκρέμιο με 1-3 έφερε προβληματισμός στις τάξεις του συλλόγου, αφού το ρεκόρ είναι πλέον στο 2-2-7 με 12-25 και τον έχει κάνει ένα από τα μεγάλα φαβορί για «βουτιά». Στη δέκατη όγδοη θέση βρίσκεται η Μινεϊρο με οκτώ μόλις βαθμούς.

Η Ιντερνασιονάλ τώρα και ύστερα από το δύσκολο, αλλά δίκαιο «διπλό» στην έδρα της Κοριτίμπα, επιβεβαίωσε πως είναι σε ανοδική πορεία και αν απόψε πάρει και δεύτερο συνεχόμενο θα φτάσει ακόμα και στην έκτη θέση. Με συνδυασμό αποτελεσμάτων βέβαια. 5-2-4 με 11-13 το ρεκόρ που «τρέχει» ως στιγμής.

Στα του σημείου μας τώρα και χωρίς πολλά-πολλά. Κοιτώντας τις αποδόσεις κάποιος, αλλά και την εικόνα των δύο ομάδων, παιχνίδι με παιχνίδι θα δει μια τεράστια «ανωμαλία» σε αυτές. Οι αποδόσεις σε νίκη της Ιντερνασιονάλ απέναντι σε μια ομάδα που παραπαίει αγωνιστικά και δεν δείχνει ικανή να «σηκώσει» κεφάλι ακόμα, είναι πάνω από τον «τριπλασιασμό». Αν δεν «βουτήξουμε» σε αυτό το «διπλό» σε πιο θα το κάνουμε δηλαδή;;;;

Πατσούκα – Τίγκρες

Τελευταία επιλογή μας είναι ο τελικός του Σούπερ Καπ στο Μεξικό που γίνεται τα ξημερώματα στην Καλιφόρνια. Οι δύο καλύτερες και αναμφίβολα, ποιοτικότερες ομάδες της χώρας, Πατσούκα και Τίτγκρες θα διεκδικήσουν επί ίσους όρους την «κούπα» σε ένα ματς που θα έχει κατευθείαν πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας.

Κάτοχος του «Απερτούρα» η Πατσούκα, του «Κλαουσούρα» η Τίγκρες και ξεκάθαρα έχουμε να κάνουμε μα αγώνα χωρίς φαβορί. Πάμε στο αμφίσκορο λοιπόν και τίποτα άλλο!

Συνοπτικά προτείνω

22:00 Παλμεϊρας – Μποταφόγκο : G/G (1,95-2-10)

00:30 Αμέρικα Μινείρο – Ιντερνασιονάλ : 2 (3,30 – 3,45)

00:30 Πατσούκα – Τίγκρες : G/G (1,86-1,95)

Advertisement

Must See

More in Ποδόσφαιρο