Connect with us

Στοίχημα

Επιστροφή στις νίκες για Μπιλμπάο. «Μίνι» ντέρμπι στο Λονδίνο!

Καλημέρα και καλό ΠΣΚ να έχουμε φίλοι μου. Βροχερό και παγωμένο ΠΣΚ, από ότι δείχνει. Τι καλύτερο δηλαδή για εμάς, αφού αφορμή ψάχνουμε, ώστε να μείνουμε μέσα και να «βγάλουμε» τα μάτια μας, στο ποδόσφαιρο. Ξέρω-ξέρω. Και στο τζόγο. Μικρό το κουπόνι σήμερα, αλλά μου αρέσει πολύ, καθώς έχει παιχνίδια, που με «τραβάνε». Τρείς οι επιλογές μας και μάλιστα χαμηλού ρίσκου, αφού το ΣΚ θα «γκαζώσουμε». Απόψε θέλουμε απλά, να επιστρέψουμε στα κέρδη, να «φτιάξουμε» την «κάβα» μας και από αύριο τα σπουδαία…..

21:30 Άουγκσμπουργκ – Μπάγερ Λεβερκούζεν

Η πρώτη μας επιλογή για σήμερα, είναι από την «Μπουντεσλίγκα». Την «ανεβασμένη» εδώ και καιρό, Λεβερκούζεν, υποδέχεται η Άουγκσμπουργκ και θα κάνει τα πάντα, ώστε να επιστρέψει στις νίκες. Δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα στον εκτός έδρας αγώνα με την πολύ καλύτερη Φραϊμπουργκ, με το τελικό 1-3, να της αφήνει παράπονα και «φωνές».

Οι παίκτες του Μάασεν θεωρούν, ότι κακώς δεν τους δόθηκε πέναλτι σε μία κρίσιμη «καμπή» του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι τώρα και αυτοί προέρχονται στο αποψινό ματς, από ήττα. «Πόνεσε» το 0-2 από την Ντόρτμουντ πριν λίγες μέρες, αφού σταμάτησε ένα πολύ συμαντικό αήττητο σερί, για το συγκρότημα του Αλόνσο.

Πέντε νίκες δεν τις λες και λίγες για μία ομάδα, που άρχισε την χρονιά άσχημα και με αλλαγή στον πάγκο της. Στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ πάντως και για να λέμε την αλήθεια, οι παίκτες του Αλόνσο έκαναν καλή εμφάνιση, είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ (δεν έβαλαν μέσα την μπάλα όμως), αλλά η αντίπαλη ομάδα ήταν η εύστοχη στις ευκαιρίες που της δόθηκαν.

Στα του αποψινού ματς τώρα. Περιμένω ένα παιχνίδι εντελώς αμφίρροπο και ας δίνουν σαν φαβορί τους φιλοξενούμενους. Με την εικόνα που δείχνουν στην Αλόνσο «εποχή» βέβαια, σωστά έχουν προβάδισμα, αλλά οι γηπεδούχοι και ειδικά μπροστά στο κοινό τους, έχουν κάνει «κηδείες» σε πολύ καλύτερες ομάδες, κατά καιρούς.

Δεν θα κοντράρω καμία ομάδα λοιπόν απόψε, αφού στο Γερμανικό πρωτάθλημα όλα μπορούν να συμβούν. Θα πάω και με τις δυο! 1-2 με over 2,5 λοιπόν και πάμε στα επόμενα.

22:00  Αθλέτικ Μπιλμπάο – Κάδιθ

Πάμε Ισπανία τώρα και σε ένα ματς πολύ «κομβικό» και για τις δυο ομάδες που συγκρούονται. Πέντε σερί παιχνίδια χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Μπιλμπάο, ύστερα και από την ήττα (0-1), της αγωνιστικής που πέρασε στην έδρα της Θέλτα.

Η ομάδα του Βαλβέρδε ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του, είχε και τις περισσότερες ευκαιρίες (και δύο δοκάρια). Δεν σκόραρε όμως, με αποτελέσματα να δεχθεί γκολ σε μία ανύποπτη στιγμή και να φύγει με «άδεια» χέρια απο το παιχνίδι αυτό. Έτσι απλά!

Στην αντίπερα «όχθη» τώρα, η Κάδιθ και στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μαγιόρκα, πήρε το «εξάποντο» και μαζί μία τεράστια «ανάσα», στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Απολύτως δίκαιο το 2-0 (είχε διαμορφωθεί, από το πρώτο ημίχρονο μάλιστα) για το συγκρότημα του Σέρχιο, που είδε και στήριξη μεσοβδόμαδα από την διοίκηση. Τρείς σημαντικές προσθήκες, που του δίνουν «έξτρα» λύσεις, σε μία πολύ δύσκολη στιγμή της σεζόν.

Ακόμα ένας αγώνας «επιβίωσης» για την Κάδιθ απόψε και σε ένα γήπεδο, όπου τα τελευταία δύο χρόνια έχει φύγει «αλώβητη» θα προσπαθήσει να «τριτώσει» το καλό. Οι γηπεδούχοι «καίγονται» όμως και θα μπούνε με «γκάζια» στον αγωνιστικό χώρο. Μόνο για την νίκη φυσικά.

Εξάλλου στην έδρα τους και ανεξαρτήτου αντιπάλου, παίζουν «φουλ» επίθεση και έχουν το πρώτο λόγο πάντα.

Γράψαμε πιο πάνω, ότι δύο χρονιά φεύγουν με βαθμούς (δυο νίκες με το ίδιο σκορ μάλιστα. 1-0) από την έδρα της Μπιλμπάο, οι της Κάδιθ, αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή και με την γηπεδούχο ομάδα, να είναι αυτή που «καίγεται» περισσότερο για βαθμούς, δύσκολα θα αντέξουν.

Κακά τα ψέματα, φέτος η Μπιλμπάο έχει καλύτερο ρόστερ. Αν υπολογίσουμε κιόλας, ότι σήμερα πάει με μείον επτά βασικούς η Κάδιθ, τότε ο «άσσος» είναι κάτι παραπάνω από εφικτός. Θα τον «αγοράσουμε» λοιπόν, αλλά με το over 1,5 μαζί!

22:00 Τσέλσι – Φούλαμ

Πάμε τώρα στην τρίτη και τελευταία μας επιλογή. «Μίνι» ντέρμπι στο Λονδίνο απόψε, με την Τσέλσι να υποδέχεται την Φούλαμ, έχοντας έναν στόχο μόνο. Το «τρίποντο» και τίποτα άλλο. Οι «μπλε» έσπασαν τα «ταμεία» στο μεταγραφικό «παζάρι» και ξόδεψαν όσα λεφτά έχουν ξοδέψει, τρία από τα πέντε «μεγάλα» Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μαζί.

Η αγωνιστική τους «κατρακύλα» όμως και από την αρχή της σεζόν, δεν έχει σταματημό και αν θέλουν να πάρουν, έστω ένα από τα «εισιτήρια» για μία Ευρωπαϊκή διοργάνωση της επόμενης χρονιάς, θα πρέπει να αρχίσουν να νικάνε. Ικανοποιητικό κάπως, το 0-0 στο «Άνφιλντ», την αγωνιστική που πέρασε.

Μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι η Φούλαμ όμως. Ειδικά φέτος, που κάνει μια καταπληκτική χρονιά και μάλιστα είναι ανάμεσα στα φαβορί, για έξοδο στην Ευρώπη, έτσι όπως το πάει. Ήττα 0-1 από την άλλη ομάδα του Λονδίνου (Τότεναμ), για το συγκρότημα του Σίλβα πριν λίγες μέρες, που θέλει από τους παίκτες του απόψε την επιστροφή στα «τρίποντα»!

Την δεδομένη χρονική στιγμή πάντως και για το συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν υπάρχει φαβορί. Οι φιλοξενούμενοι (πάντα βάσει εικόνας παιχνίδι με παιχνίδι μιλάμε) πάντως, δείχνουν πιο «σοβαροί» σαν ομάδα ως στιγμής και μόνο να τους υποτιμήσει, δεν μπορεί κάποιος. Εξάλλου στις 12-01 η Φούλαμ κέρδισε την Τσέλσι 2-1. Άλλο παιχνίδι τότε όμως και άλλο τώρα. Πάμε στον «άσσο» με over 1,5 εμείς λοιπόν, γιατί είναι πολλά τα λεφτά Άρη….  

Advertisement

Must See

More in Στοίχημα