Connect with us

Premier League

Η Άστον Βίλα επεκτείνει το συμβόλαιο του Ουνάι Έμερι έως το 2027

Η Άστον Βίλα ανακοίνωσε την Τρίτη (23/4) ότι ο προπονητής Ουνάι Έμερι επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον σύλλογο για μια επιπλέον σεζόν μέχρι το τέλος Ιουνίου 2027.

Η προηγούμενη συμφωνία επρόκειτο να λήξει τον Ιούνιο του 2026 και η επέκταση του συμβολαίου έρχεται χάρη στην εξαιρετική δουλειά που έκανε ο Ισπανός στην ομάδα της Premier League από τότε που αντικατέστησε τον Στίβεν Τζέραρντ τον Νοέμβριο του 2022, όταν αγωνιζόταν να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ολοκλήρωσε την πρώτη του σεζόν οδηγώντας τη Villa στην έβδομη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, προκρίνοντάς την για το Europa Conference League.

Αυτή τη σεζόν η Villa είναι αυτή τη στιγμή τέταρτη στον πίνακα με έξι βαθμούς διαφορά έναντι της Τότεναμ (η οποία έχει παίξει δύο αγώνες λιγότερους) και προετοιμάζεται για έναν ημιτελικό της Conference League εναντίον του Ολυμπιακού, με ελπίδες για τον πρώτο της ευρωπαϊκό ημιτελικό από το 1982.

Ο πρώην προπονητής της Βαλένθια, της Άρσεναλ, της Βιγιαρεάλ και της Σεβίλλης έχει επίσης το καλύτερο ρεκόρ πόντων ανά αγώνα από οποιονδήποτε προπονητή της Βίλα στην εποχή της Πρέμιερ Λιγκ (1,95 ανά αγώνα), πετυχαίνοντας 35 νίκες σε 59 αγώνες.

Advertisement

Must See

More in Premier League