Connect with us

Super League

Η ανασκόπηση της 18ης αγωνιστικής της Super League

O Παναθηναϊκός με σκόρερ τον Σπόραρ από την βούλα του πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα (90+5) έφυγε με τους 3 βαθμούς από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα. Το πέναλτι δόθηκε μετά από έλεγχο VAR.

Η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα 4-1 του Παναιτωλικού και πλησίασε τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Οι Αραούχο (13΄), Γκαρσία (35΄), Πινέδα (51΄) και ‘Αμραμπατ (55΄) σημείωσαν τα γκολ των νικητών, ενώ είχε μειώσει σε 2-1 ο Πέδρο με πέναλτι για τους φιλοξενούμενους.

Ο Ολυμπιακός με χρυσό σκόρερ τον Μασούρα στην αρχή του 2ου ημιχρόνου, έμεινε μόνος του στην τρίτη θέση και στο -3 από την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ έφερε λευκή ισοπαλία με τον ΟΦΗ στην Τούμπα, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Χρήστος Μανδάς, «κατέβασε τα ρολά» και βοήθησε τους Κρητικούς να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ισόπαλοι δίχως τέρματα (0-0) αναδείχθηκαν Αστέρας Τρίπολης και Λεβαδειακός στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Οι γηπεδούχοι έπαιζαν με 10 παίχτες από το 24’ λόγω της αποβολής του Αντριάν Ριέρα.

Λαμία και Ατρόμητος Αθηνών ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο «Αθανάσιος Διάκος». Ο Ροτάριου Ντορίν στο 8’ έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους και ο Γιώργος Κορνέζος ισοφάρισε στο 47’ για τους γηπεδούχους.

Αύριο 16/01, ο Ιωνικός Νίκαιας θα αντιμετωπίσει τον ΝΠΣ Βόλου.

Αποτελέσματα:

Πηγή: Super League Greece

Βαθμολογία:

Παναθηναϊκός 45

ΑΕΚ 41

Ολυμπιακός 38

ΠΑΟΚ 36

Άρης 28

ΝΠΣ Βόλος 26

Ατρόμητος Αθηνών 23

Παναιτωλικός 19

Αστέρας Τρίπολης 18

ΠΑΣ Γιάννινα 17

ΟΦΗ 16

Λεβαδειακος 12

ΠΑΣ Λαμία 11

Ιωνικός Νίκαιας 8

Advertisement

Must See

More in Super League