Connect with us

Σπορ

Η Βουλγαρία θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ρυθμικής Γυμναστικής την επόμενη εβδομάδα

Το δεύτερο σκέλος της φετινής σειράς FIG Rhythmic Gymnastics World Cup θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στο Arena Sofia Hall, όπως ανακοινωθηκε την Δευτέρα 1 Απριλιου

55 αθλήτριες από 42 χώρες, καθώς και 13 όμιλοι, θα αγωνιστούν στην τριήμερη διοργάνωση, η οποία θα ξεκινήσει στις 12 Απριλίου, σύμφωνα με τη Βουλγαρική Ομοσπονδία Ρυθμικής Γυμναστικής.

«Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να συγκεντρώσουμε στη Σόφια την παγκόσμια ελίτ της ρυθμικής γυμναστικής, καθώς αυτή είναι μια ολυμπιακή χρονιά», δήλωσε η αντιπρόεδρος του BRGF, Νεβιάνα Βλαντίνοβα.

«Από τις καλύτερες αθλήτριες στο ατομικό αγώνισμα, δεν θα δούμε μόνο την σημερινή παγκόσμια πρωταθλητρια Darja Varfolomeev (σημ.: κύρια φωτογρσφία), αλλά και οι άλλες χώρες θα είναι με τις καλύτερες αθλήτριές τους, οπότε θα ήταν ένας “πολύ, πολύ ενδιαφέρων διαγωνισμός”, είπε.

Το πρώτο σκέλος της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2024 διεξήχθη στην Ελλάδα τον Μάρτιο. Η πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν Μπακού, η Τασκένδη στο Ουζμπεκιστάν και το Μιλάνο της Ιταλίας θα φιλοξενήσουν τους άλλους τρεις αγώνες.

Advertisement

Must See

More in Σπορ