Connect with us

Europa Conference League

Στην Τούμπα για την ανατροπή

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 1-0 στο Βέλγιο από την Κλάμπ Μπριζ και θα τα παίξει όλα για όλα στο δεύτερο μέρος της “μάχης” στην Τούμπα.

Το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων, μόλις στο 7ο λεπτό, τους έβαλε σε θέση οδηγού με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει χώρους και ευκαιρίες να απειλήσει την εστία του Γιάκερς. Οι ασπρόμαυροι δεν έπιασαν ψηλά στάνταρ απόδοσης, η Μπριζ έβγαινε πολύ σωστά στην επίθεση, υπερφορτώνοντας την πλευρά του Βιεϊρίνια βρίσκοντας συνεχώς ρήγματα αλλά Κοτάρσκι (κυρίως) και Κουλιεράκης είχαν απάντηση για όλα. Ακόμα και στο κερδισμένο πέναλτι των Βέλγων ο Κοτάρσκι άφησε απλωμένα τα πόδια του αποκρούοντας την κακή εκτέλεση του Τιάγκο. Το 1-0 είναι ιδιαίτερα ρευστό σκορ πόσο μάλλον από την στιγμή που η Μπριζ θα κατέβει στο γήπεδο χωρίς τον πρώτο σκόρερ της Τιάγκο, τον πολύ δραστήριο αριστερό μπακ της Ντε Κάιπερ και χωρίς τον βασικό της σέντερ μπακ Μέχελε καθώς συμπλήρωσαν κάρτες και οι τρεις.

Ο ΠΑΟΚ αν παρουσιαστεί καλύτερος αμυντικά στα πλάγια μπακ και πιο συγκεντρωμένος στην τελική προσπάθεια μπορεί να πάρει την πρόκριση σε μία κατάμεστη Τούμπα.

Μπριζ (Χάγιεν): Γιάκερς, Μέσελ, Ντε Κάιπερ, Σπίλερ, Σαμπέ, Ονιεντίκα, Φανάκεν, Φέτλεσεν (Μπαλάντα 73′), Σκόρας, Τιάγκο, Ζούτλα (Νούσα 73′)

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κουλιεράκης, Κετζιόρα, Βιερίνια (Ότο 81′), Μπαμπά, Μεϊτέ, Οζντόεφ (Σβαμπ 72′), Τάισον, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (Ντεσπόντοφ 62′), Σαμάτα (Τόμας 73′)

Advertisement

Must See

More in Europa Conference League